Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑπό τη φυλακή η κατάθεση υπόπτων για την επιχειρούμενη ανατίναξη αεροσκαφών

Από τη φυλακή η κατάθεση υπόπτων για την επιχειρούμενη ανατίναξη αεροσκαφών

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα με τηλεοπτική σύνδεση πραγματοποιήθηκε χτες η κατάθεση των δεκατριών Βρετανών, που κατηγορούνταιγια συνωμοσία στην υπόθεση ανατίναξης αεροσκαφών που θα εκτελούσαν υπερατλαντικές πτήσεις […]

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα με τηλεοπτική σύνδεση πραγματοποιήθηκε χτες η κατάθεση των δεκατριών Βρετανών, που κατηγορούνται<…>για συνωμοσία στην υπόθεση ανατίναξης αεροσκαφών που θα εκτελούσαν υπερατλαντικές πτήσεις τον Αύγουστο, από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας, όπου κρατούνται.

Οι Βρετανοί κατηγορούνται για συνωμοσία σε δολοφονία και σε σχεδιασμό τρομοκρατικών ενεργειών με τη λαθραία εισαγωγή εκρηκτικών σε αεροσκάφη, με στόχο την ανατίναξη τους, ενώ τα στοιχεία της υπόθεσης θα παρουσιαστούν πλήρως από το δικαστήριο στους κατηγορούμενους και τους συνηγόρους τους μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2007.

Η επόμενη ακροαματική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου, ενώ η δίκη δεν αναμένεται να αρχίσει πριν από τον Ιανουάριο του 2008.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024