Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
World Travel Market

Χορηγός για πρώτη φορά στο ‘MICE Day’ της WTM ο Ε.Ο.Τ.

Δώρα Σγάρτσου - 20 September 2006, 00:00

Τη χορηγία της ‘WTM Meetings, Conference and Incentive Travel Day’, που εστιάζει τη θεματολογία της σε θέματα του ξενοδοχειακού και αεροπορικού κλάδου, ανέλαβε για πρώτη φορά ο Οργανισμός Ελληνικού Τουρισμού, με στόχο την προβολή της χώρας μας...

Τη χορηγία της ‘WTM Meetings, Conference and Incentive Travel Day’, που εστιάζει τη θεματολογία της σε θέματα του ξενοδοχειακού και αεροπορικού κλάδου, ανέλαβε<...>

για πρώτη φορά ο Οργανισμός Ελληνικού Τουρισμού, με στόχο την προβολή της χώρας μας ως συνεδριακού προορισμού.

Σχολιάζοντας την ανάληψη της χορηγίας ο Ε.Ο.Τ. ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: «Η μοναδική επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004 ώθησε τόσο την κυβέρνηση, όσο και τον εμπορικό τομέα στην αύξηση επενδύσεων στο χώρο του τουρισμού. Η Ελλάδα, με τα χιλιάδες χρόνια μυθολογίας, ιστορίας και πολιτισμού, μπορεί κάλλιστα να αναπτύξει περαιτέρω την εικόνα της στο χώρο των συνεδρίων. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα θεωρείται φυσική επιλογή για εκδηλώσεις και συνέδρια μεγάλης συμμετοχής, καθιστώντας την χώρα, αλλά και ειδικότερα την Αθήνα, ως τον δημοφιλέστερο παγκοσμίως συνεδριακό προορισμό. Ανάλογη εικόνα ‘χτίζουν’ όμως και άλλες ελληνικές πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη, η Ρόδος, η Κρήτη, η Κως και η Κέρκυρα».

Σημειώνεται ότι οι εργασίες της ‘WTM Meetings, Conference and Incentive Travel Day’ (7 Νοεμβρίου) χαίρουν της υποστήριξης και άλλων οργανισμών, πέραν της χορηγίας του Ε.Ο.Τ., όπως των ABPCO, BACD, MIA, MPI UK και της EIBTM.

«Η μεγάλη σημασία που δίνεται από την World Travel Market στα ταξίδια κινήτρων αποδεικνύεται τόσο από την συμμετοχή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ως χορηγού της ‘Meetings, Conference and Incentive Travel Day’ και από τον αριθμό επίσημων φορέων υποστήριξης, όσο και από το κύρος των συμμετεχόντων στο πάνελ για συζήτηση θεμάτων, που σχετίζονται με τον ξενοδοχειακό και αεροπορικό κλάδο» σχολίασε από την πλευρά της η Γενική Διευθύντρια της έκθεσης, κυρία Fiona Jeffery.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ‘WTM Meetings, Conference and Incentive Travel Day’ για τον αεροπορικό κλάδο και ειδικότερα για τις προκλήσεις που δέχεται από την είσοδο εταιριών χαμηλού κόστους, για τις νέας γενιάς αεροσκάφη, αλλά και για θέματα ασφάλειας, θα βρεθεί στη Κεντρική Σκηνή της έκθεσης ο κορυφαίος αναλυτής σε θέματα αεροπορίας, κ. John Strickland και ο πρόεδρος της Emirates, κ. Tim Clark.

Για θέματα, που σχετίζονται με τον ξενοδοχειακό κλάδο θα μιλήσει από το βήμα της Κεντρικής Σκηνής της έκθεσης ο πρόεδρος της MPI UK, κ. Peter Haigh, ενώ στο πάνελ της συζήτησης θα μετέχει και ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της EMEA Starwood, κ. Kip Horton, όπως και εκπρόσωποι των εταιριών Cendant και Triaena Tours & Congress S.A.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top