Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Cruise Lines International Association

CLIA: Εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια εν πλω

Δώρα Σγάρτσου - 22 Σεπτέμβριος 2006, 00:00

Μια νέα τάση στον χώρο της κρουαζιέρας έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνιση του, καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν σήμερα περισσότερο από ποτέ στις διακοπές τους<...>

τον συνδυασμό διασκέδασης και εκπαίδευσης. Έτσι, η Cruise Lines International Association (CLIA), ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του επιβατικού της κοινού, έχει ήδη προχωρήσει στην υιοθέτηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων, προσφέροντας κατά αυτό τον τρόπο στους επιβάτες των πλοίων – μελών της μια επιπλέον διαφορετική υπηρεσία, αυτή της γνώσης εν πλω.

Οι σημερινές εταιρίες κρουαζιέρων προσφέρουν προγράμματα διεύρυνσης τόσο του πνεύματος, όσο και του σώματος. Ανάλογα με την εταιρία που θα επιλέξουν οι ταξιδιώτες, μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια ηθοποιΐας από την Δραματική Σχολή του Λονδίνου, να μελετήσουν Γαλλικά, να ανακαλύψουν την ομορφιά του βυθού, να μάθουν περισσότερα για τους γαλαξίες, αλλά και να πάρουν πληροφορίες για άγνωστους προορισμούς, είδη ζώων και φυτών, με τη συμβολή πάντα εξέχουσων επιστημόνων.

«Επιβάτες που επιλέγουν την γνώση σε μια κρουαζιέρα αναζητούν μια διασκεδαστική εμπειρία εκπαίδευσης» εξηγεί ο πρόεδρος και CEO της CLIA, κ. Terry L. Dale.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top