Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου

Στον ACTA η προεδρία της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας από το Μάιο του 2008

Δώρα Σγάρτσου - 22 September 2006, 00:00

Σε κυπριακά χέρια θα είναι από το Μάιο του 2008 και για τα επόμενα δύο χρόνια η προεδρεία της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ταξιδιωτικών<...>

και Τουριστικών Πρακτόρων, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), κ. `Ακης Κελεπέσιης.

Ανακοινώνοντας την ανάληψη της προεδρίας της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ο κ. Κελεπέσιης ανέφερε ενώπιον της Ετήσιας Συνέλευσης του Συνδέσμου ότι ο ACTA θα επιδιώξει συναντήσεις το φθινόπωρο με τους αρμόδιους υπουργούς Εξωτερικών και Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και με τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, με στόχο την αποδοτικότερη άσκησης της Προεδρίας.

Στην ομιλία του, ο κ. Κελεπέσιης αναφέρθηκε ακόμη στον εισερχόμενο τουρισμό στην Κύπρο, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σημειώνοντας ότι «η κυπριακή τουριστική βιομηχανία έχασε την ανταγωνιστικότητά της λόγω εξωγενών παραγόντων όπως τη διαφαινόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση και τη διεθνή πολιτική αστάθεια και στην ραγδαία ανάπτυξη νέων ανταγωνιστικών προορισμών και την αναβάθμιση υφιστάμενων προορισμών».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top