Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠέντε νέα αεροπλάνα για την Monarch

Πέντε νέα αεροπλάνα για την Monarch

Η αεροπορική εταιρία ναυλωμένων πτήσεων Monarch παράγγειλε πέντε νέα αεροπλάνα από την Airbus. Τα νέα αεροπλάνα θα είναι τύπου A321, και θα αρχίσουν να παραδίδονται στην εταιρία σταδιακά από το […]

Η αεροπορική εταιρία ναυλωμένων πτήσεων Monarch<.> παράγγειλε πέντε νέα αεροπλάνα από την<...> Airbus. Τα νέα αεροπλάνα θα είναι τύπου A321, και θα αρχίσουν να παραδίδονται στην εταιρία σταδιακά από το Φθινόπωρο του 2002. Στόχος της εταιρίας είναι να αντικαταστήσει τα νοικιασμένα αεροπλάνα και να δώσει την ευκαιρία στην εταιρία για μελλοντική εξάπλωση, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς.
Ο γενικός διευθυντής κ. Danny Bernsten δήλωσε ότι 'είναι πρακτικά αδύνατο να προβλέψει κανείς τη μελλοντική ζήτηση για τόσο μακρινό χρονικό διάστημα. Η μεγάλη όμως λίστα αναμονής για αεροπλάνα στις εταιρίες κατασκευής κάνει επιτακτική την ανάγκη για παραγγελίες από πολύ νωρίς'.
Η Monarch δουλεύει με αρκετούς tour operators της Αγγλίας αλλά οι κυριότεροι είναι ο Cosmos και ο Avro.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024