Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕυρωπαϊκή διάκριση για τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού

Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού

Τη διάκριση Committed to Excelnce (Δέσμευση στην επιχειρηματική αριστεία) του ευρωπαϊκού οργανισμού ποιοτικής διαχείρισης European Foundation of Quality Management απέσπασε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ). Ειδικότερα, το τμήμα διοίκησηςτου οργανισμού […]

Τη διάκριση Committed to Excelnce (Δέσμευση στην επιχειρηματική αριστεία) του ευρωπαϊκού οργανισμού ποιοτικής διαχείρισης European Foundation of Quality Management απέσπασε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ). Ειδικότερα, το τμήμα διοίκησης<...>του οργανισμού μετά από επίπονη προσπάθεια κατάφερε να ολοκληρώσει 3 βελτιωτικά έργα και να φτάσει σε υψηλά επίπεδα ποιοτικής διεύθυνσης και να κερδίσει την παραπάνω ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο οργανισμός είναι ανάμεσα στις λίγες δημόσιες υπηρεσίες σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο που κατάφεραν μετά από ενδελεχή εξέταση να διακριθεί ως ένας οργανισμός που τολμά και εφαρμόζει σύγχρονα και πρωτοποριακά συστήματα διοίκησης για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, την ανάπτυξη του προσωπικού και την διαχείριση της καινοτομίας με στόχο την αποτελεσματικότερη υλοποίηση της στρατηγικής του τουρισμού.

Επόμενος στόχος είναι να προχωρήσει το τμήμα διοίκησης στο επόμενο επίπεδο διάκρισης EFQM Αναγνώριση Επιχειρηματικής Αριστείας και να καθοδηγήσει κατάλληλα το τμήμα οργάνωσης και οποιοδήποτε άλλο τμήμα ενδιαφερθεί στην εφαρμογή του 1ου επιπέδου δέσμευσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024