Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Philoxenia Tourism Awards

Την ποιότητα στον τουρισμό προωθεί η φετινή Philoxenia

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Σεπτέμβριος 2006, 00:00

Την προσήλωσή της στην ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού επιβεβαίωσε η Helexpo διοργανώνοντας φέτος για πρώτη φορά τα ελληνικά βραβεία τουρισμού<...>

«Philoxenia Tourism Awards». Τα βραβεία αποτελούν μία ακόμη καινοτομία της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 16 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2006.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών και των καλύτερων ελληνικών ξενοδοχείων είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση πολλών ταξιδιών στα βραβευμένα ξενοδοχεία. Η κλήρωση θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου 2006 στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής βράβευσης των καλύτερων του ελληνικού τουρισμού.

Η ψηφοφορία διεξάγεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.helexpo.gr/philoxenia-awards. Τα ψηφοδέλτια δημοσιεύονται επίσης σε επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης.

«Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους καλύτερους και να συμβάλλουμε στη δημιουργία άμιλλας για καλύτερη παροχή υπηρεσιών στον Έλληνα και ξένο τουρίστα» δήλωσε ο κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, Πρόεδρος της Helexpo και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό να δώσουμε δημοσίως τα εύσημα σε όσους μοχθούν για τον ποιοτικό τουρισμό. Ως η κορυφαία τουριστική έκθεση της χώρας οφείλουμε να συνεισφέρουμε με τις δικές μας πρωτοβουλίες στην αναβάθμιση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού».

«Τα βραβεία που θα χορηγηθούν φέτος καλύπτουν δύο κατηγορίες. Στην κατηγορία «καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί» θα γίνουν, μεταξύ άλλων, ψηφοφορίες για τον αγαπημένο παραθαλάσσιο προορισμό, τον αγαπημένο ορεινό ή εξοχικό προορισμό καθώς και τον αγαπημένο αστικό προορισμό στην Ελλάδα. `Αλλες κατηγορίες βραβείων περιλαμβάνουν τον πιο ρομαντικό προορισμό ή το φιλικότερο προορισμό για οικογένειες με παιδιά, την ομορφότερη παραλία ή τον ομορφότερο παραδοσιακό οικισμό, το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο αλλά και τον αγαπημένο τουριστικό προορισμό στο εξωτερικό. Στην κατηγορία «καλύτερα ξενοδοχεία» μπορεί να ψηφίσει κανείς για το αγαπημένο αστικό, παραθεριστικό ή εξοχικό ξενοδοχείο, το πιο πολυτελές ή πιο ρομαντικό ξενοδοχείο, το φιλικότερο ξενοδοχείο για οικογένειες με παιδιά, το καλύτερο ξενοδοχειακό spa, το καλύτερο ξενοδοχειακό εστιατόριο κοκ», ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo κ. Θέμης Καρτσιώτης.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για τη διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia περιέχονται στην ιστοσελίδα www.helexpo.gr/philoxenia

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top