Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕικόνες και ήχοι Ελλάδας στο Τόκυο

Εικόνες και ήχοι Ελλάδας στο Τόκυο

Μπορεί το Μουντομπάσκετ να τελείωσε στις 2 Σεπτεμβρίου αλλά ο απόηχος της επιτυχίας της ελληνικής μας ομάδας αντηχεί ακόμα στο κέντρο του Τόκυο. Το γραφείο ΕΟΤ Ιαπωνίας,σε συνεργασία με τον […]

Μπορεί το Μουντομπάσκετ να τελείωσε στις 2 Σεπτεμβρίου αλλά ο απόηχος της επιτυχίας της ελληνικής μας ομάδας αντηχεί ακόμα στο κέντρο του Τόκυο. Το γραφείο ΕΟΤ Ιαπωνίας,<...>σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου, δραττόμενοι της ευκαιρίας, έσπευσαν να οργανώσουν ένα «Ελληνικό δεκαήμερο», στο DECKS, σε ένα από τα γνωστότερα πολυκαταστήματα της Ιαπωνικής πρωτεύουσας, παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να μάθουν περισσότερα για τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας, αλλά και για τη χώρα τους, την Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, για 10 ημέρες, από τις 16 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, μια έκταση 1.000 τ.μ. ντύθηκε στα γαλανόλευκα, προσκαλώντας όλους τους επισκέπτες του πολυκαταστήματος, να συλλέξουν πληροφορίες για το ελληνικό μπάσκετ, την Ελλάδα και τα ελληνικά προϊόντα, να αγοράσουν ελληνικά τρόφιμα και αναμνηστικά δώρα, να δοκιμάσουν ελληνικές συνταγές, να θαυμάσουν εκθέσεις φωτογραφιών από την Ελλάδα, αλλά και τις ειδικές συλλογές ζωγραφικής του γνωστού Ιάπωνα καλλιτέχνη, Μasasuke Chiba, με θέμα την ελληνική μυθολογία.

Και όπως θα περίμενε κανείς, κατά τη διάρκεια μιας εικονικής περιπλάνησης στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει η …ελληνική μουσική! Ο ΕΟΤ και ο ΟΠΕ φρόντισαν, λοιπόν, κατά τη διάρκεια του ελληνικού δεκαημέρου, να βρίσκονται στο Τόκυο, τα πέντε μέλη του ανερχόμενου ελληνικού συγκροτήματος Palyrria, τα οποία ανέλαβαν με ποντιακούς και θρακιώτικους χορούς, διονυσιακό κρητικό πεντοζάλη, αλλά και ηλεκτρονικούς ήχους του «σήμερα» να ταξιδέψουν τους ακροατές στον μοναδικά ευφάνταστο ελληνικό μουσικό κόσμο.

Με καθημερινές συναυλίες, η Palirrya «πλημμύρισε» την Ιαπωνική πρωτεύουσα με πρωτότυπους συνδυασμούς ήχων και φωτός, μετατρέποντας τη μυστηριακή ασιατική ατμόσφαιρα σε τοπίο γνήσιας ελληνικής ομορφιάς.

Οι χιλιάδες θεατές, απλοί φίλοι της Ελλάδας αλλά και εκπρόσωποι των σημαντικότερων Ιαπωνικών Μέσων Μαζικής ενημέρωσης ενθουσιάστηκαν, δηλώνοντας το έντονο ενδιαφέρον τους να επισκεφτούν τη χώρα μας, να μάθουν περισσότερα για τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γαστρονομία, ώστε να μετατραπούν σε σταθερούς αρωγούς της προβολής της Ελλάδας στο Ιαπωνικό κοινό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024