Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημήτρης Πολλάλης: Η φιλοξενία δεν είναι απλά επάγγελμα αλλά στάση και τρόπος ζωής

Δημήτρης Πολλάλης: Η φιλοξενία δεν είναι απλά επάγγελμα αλλά στάση και τρόπος ζωής

Το μήνυμα ότι «η φιλοξενία δεν είναι απλά επάγγελμα, αλλά στάση και τρόπος ζωής» απηύθυνε στους ξενοδόχους, των οποίων πρωταρχικό μέλημα πρέπει να είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, κ. Δημήτρης Πολλάλης, κατά την εγκαινίαση των νέων γραφείων της Ένωσης…

Το μήνυμα ότι «η φιλοξενία δεν είναι απλά επάγγελμα, αλλά στάση και τρόπος ζωής» απηύθυνε στους ξενοδόχους, των οποίων πρωταρχικό μέλημα πρέπει να είναι<...>η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, κ. Δημήτρης Πολλάλης, κατά την εγκαινίαση των νέων γραφείων της Ένωσης στη Σπάρτη, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Στην ομιλία του ο κ. Πολλάλης χαρακτήρισε τη Λακωνία ως «το καλύτερο οικόπεδο στον πλανήτη», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων και όλοι έχουμε ευθύνες και υποχρεώσεις, Κράτος, Αυτοδιοίκηση, τοπικές κοινωνίες, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι». Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τέλος την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, γιατί με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές ενίσχυσε την Ένωση με το ποσόν των 100.000 ευρώ.

Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. Παν. Σκανδαλάκης και Αθαν. Δαβάκης, η εκπρόσωπος του Νομάρχη Λακωνίας και πρόεδρος της Ν.Ε.Τ.Π. Λακωνίας κυρία Ματούλα Μπελεγρή, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σαρ. Αντωνάκος, ο Δήμαρχος Μονεμβάσιας κ. Παντελής Γεώργας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας και πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Νικ. Καλογεράκος, ο αντισυνταγματάρχης κ. Χρήστος Γεωργάκης ως εκπρόσωπος του ΚΕΕΜ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Κ. Πανδής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Π. Γεωργανές, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής και μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Τσακίρης, ο ιδρυτής και επί 33 χρόνια διευθυντής της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων κ. Γεώργιος Καλογεράκος και άλλοι επίσημοι.

Μηνύματα για τα εγκαίνια έστειλαν τέλος η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η Γεν. Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κυρία Αγγέλα Αβούρη και ο βουλευτής Λακωνίας κ. Λεων. Γρηγοράκος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024