Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος διευθυντής διεθνών πωλήσεων Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής για την Delta Air Lines

Νέος διευθυντής διεθνών πωλήσεων Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής για την Delta Air Lines

Νέο αντιπρόεδρο του τμήματος Πωλήσεων και Υποθέσεων για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική όρισε από χτες τον κ. Farehk ‘Frank’ Jahangirη Delta Air Lines Inc. Ο κ. […]

Νέο αντιπρόεδρο του τμήματος Πωλήσεων και Υποθέσεων για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική όρισε από χτες τον κ. Farehk ‘Frank’ Jahangir<...>η Delta Air Lines Inc. Ο κ. Jahangir θα υποστηρίζει τον οργανισμό Διεθνών Πωλήσεων της Delta και θα επιβλέπει τις χώρες που ανήκουν στην Ατλαντική περιφέρεια και το διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο δρομολογίων στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Η έδρα του θα βρίσκεται στο Λονδίνο εκεί όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Delta.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του νέου Αντιπροέδρου, η κυρία Pam Elledge, Αντιπρόεδρος του τμήματος Παγκόσμιων Πωλήσεων και Διανομών της Delta δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα έχουμε τις γνώσεις αυτού του ευυπόληπτου επαγγελματία, που θα κατέχει ρόλο –κλειδί στο τμήμα πωλήσεων, καθώς γινόμαστε ολοένα και περισσότερο διεθνής εταιρία».

Συνεχίζοντας, η κυρία Elledge δήλωσε τα εξής: «Τον τελευταίο χρόνο η Delta έχει προσθέσει με επιτυχία περισσότερα από 50 νέα διεθνή δρομολόγια ανά τον κόσμο, με την υποστήριξη περισσότερων από 40 γραφείων πωλήσεων παγκοσμίως. Κάνοντας ακόμη ένα βήμα μπροστά, ο Frank θα ασχοληθεί με τη διαρκή παγκοσμιοποίηση και επέκταση της Delta».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Jahangir προσχώρησε στην Delta από την εταιρία Virgin Holidays στο Λονδίνο, όπου ήταν υπεύθυνος για αύξηση πωλήσεων σε ποσοστό 42%, μέσα από κατευθείαν κανάλια πωλήσεων. Πριν εργαστεί για την Virgin Holidays, ο κ. Jahangir εργάστηκε ως διευθυντής πωλήσεων στην eBookers PLC, την Νο 1 online εταιρία ταξιδιών της Ευρώπης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην eBookers, ηγήθηκε του οργανωτικού ανασχεδιασμού και των στρατηγικών προσπαθειών που οδήγησαν στα αποδοτικότερα αποτελέσματα που είχε ποτέ παρουσιάσει η εταιρία στην ιστορία της.

Ο κ. Jahangir είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Westminster στο Ηνωμένο Βασίλειο, με δίπλωμα στην Ιστορία και μιλά άπταιστα δύο γλώσσες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024