Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτελέχη της Bell Hospitality Consultants στην αλυσίδα G-Hotels

Στελέχη της Bell Hospitality Consultants στην αλυσίδα G-Hotels

Στελέχη της εταιρίας Bell Hospitality Consultants, εταιρίας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στα Ξενοδοχεία, βρέθηκαν πριν λίγους μήνες και για διάστημα 3 εβδομάδων στα ξενοδοχείατης αλυσίδας G-Hotels του ομίλου Γρηγοριάδη, με στόχο την […]

Στελέχη της εταιρίας Bell Hospitality Consultants, εταιρίας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στα Ξενοδοχεία, βρέθηκαν πριν λίγους μήνες και για διάστημα 3 εβδομάδων στα ξενοδοχεία<...>της αλυσίδας G-Hotels του ομίλου Γρηγοριάδη, με στόχο την υλοποίηση διαδραστικών σεμιναρίων σε όλα τα τμήματα του ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, τα σεμινάρια, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 160 υπάλληλοι, πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα τμήματα του oμίλου, όπως υποδοχής, πωλήσεων, επισιτιστικών – κουζίνας, οροφοκομίας και οικονομικού ελέγχου στο F&B. Οι εκπαιδεύσεις ήταν ενεργητικού χαρακτήρα, με την συμμετοχή των εκπαιδευομένων σε σκετς, video, ηχητικές ακροάσεις.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τα στελέχη της Bell H. C., κ.κ. Ιωαννίδη Βασίλη (προγράμματα HACCP και ISO) και Τριανταφύλλου Γιώργο (Operation F&B), κυρία Ιπ. Κακλέα (οροφοκομία), κ. Π. Θωμόπουλο (Office Automation – IT), κ. Αν. Ρηγόπουλο (events) και κ. Γ. Παπαδογούλα (επισιτισμός – service).

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκπαιδευτική εταιρία Bell Hospitality Consultants ετοιμάζει ήδη για τις επόμενες ημέρες σεμινάρια σε ξενοδοχεία στον νομό Λασιθίου, στην Πιερία, στη Σάμο και στην Θάσο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024