Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρωμένο on line σύστημα κρατήσεων από τον Neckermann

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Σεπτέμβριος 2000, 00:00

Με πλήρως ολοκληρωμένη εμφάνιση στο Internet ξεκινάει για την επόμενη σεζόν ο ταξιδιωτικός οργανισμός Neckermann<.> Reisen, όπου<...>

για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο για κρατήσεις on line ολόκληρο το χειμερινό πρόγραμμα.
Ο κόμβος του Neckermann προσφέρει δυνατότητα on line κρατήσεων όλων των χειμερινών πακέτων της εταιρίας, μεμονωμένη εμφάνιση των τιμοκαταλόγων, πληροφορίες καιρού σε πραγματικό χρόνο, ενημέρωση των πελατών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, περισσότερα ταξίδια, και διάφορες άλλες ταξιδιωτικές πληροφορίες.
Οι βελτιωμένες λειτουργίες και ο καινούργιος σχεδιασμός δημιουργούν κέφι για διακοπές.
Ο κάθε χρήστης μπορεί με διαφορετικά κριτήρια να ψάξει για τα ταξίδια που τον ενδιαφέρουν και στη συνέχεια να βλέπει μεμονωμένα όλες τις πληροφορίες για το κάθε ταξίδι, με link στα ανάλογα προγράμματα.
Έτσι, ο νέος κόμβος περιλαμβάνει on line πληροφορίες, από μεμονωμένα ταξίδια έως και προσφορές τελευταίας στιγμής (last minute), καθώς και προγράμματα σύντομων ταξιδιών.
Μια βασική λειτουργία είναι η επιλογή ‘Suchen & Buchen’ (ψάχνω και κάνω κράτηση) με τη διαδικασία της ‘γρήγορης και λεπτομερούς αναζήτησης’.
Μέσα από αυτές τις διαδικασίες ο χρήστης βρίσκει το ταξίδι που τον ενδιαφέρει με γνώμονα εκτός του κόστους, την κατηγορία και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Τέλος, αφού καταλήξει στο πακέτο διακοπών με ένα 'κλικ' κάνει την κράτηση του στην αντίστοιχη φόρμα. 
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν on line όλα τα διαφορετικά είδη ταξιδιών που διοργανώνει ο Neckermann και απευθύνονται σε διαφορετικές ειδικές κατηγορίες ταξιδιωτών όπως:

Οικογενειακές Διακοπές
Διακοπές στη θάλασσα
Διακοπές Αναζωογόνησης
Κρατήσεις τελευταίας Στιγμής
Σπορ και άλλα πολλά είδη

Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι πως δίνονται διάφορες πληροφορίες για τις χώρες διακοπών, αλλά αξιοσημείωτο είναι η πληροφόρηση για τον καιρό με ένδειξη θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο και με πενθήμερη καιρική πρόγνωση. Οι καιρικές συνθήκες ενημερώνονται τρεις φορές ημερησίως. Υπάρχει για κάθε χώρα πλήρη ενημέρωση σχετικά με τον ρουχισμό, τηλέφωνα γιατρών και χρήσιμες διευθύνσεις. Οι προσφορές του Neckermann στέλνονται με e-mail στα εγγεγραμμένα μέλη του, όπως και όλα τα καινούργια προϊόντα, αλλά και απλές πληροφορίες. Μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου όσοι δηλώσουν να εγγραφούν για την υπηρεσία των Newsservice, αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση για μιας εβδομάδας ταξίδι για δύο άτομα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top