Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟμάδα Ολλανδών δημοσιογράφων στη Λακωνία

Ομάδα Ολλανδών δημοσιογράφων στη Λακωνία

Αξιοθέατα από διάφορες περιοχές της Λακωνίας, αλλά και σημαντικές υποδομές που απαρτίζουν το τοπικό τουριστικό προϊόν κατέγραψε ομάδα Ολλανδών δημοσιογράφων,οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στη περιοχή πριν λίγες μέρες (19-22 Σεπτεμβρίου) από […]

Αξιοθέατα από διάφορες περιοχές της Λακωνίας, αλλά και σημαντικές υποδομές που απαρτίζουν το τοπικό τουριστικό προϊόν κατέγραψε ομάδα Ολλανδών δημοσιογράφων,<...>οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στη περιοχή πριν λίγες μέρες (19-22 Σεπτεμβρίου) από την Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας, κατόπιν συνεργασίας με το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και μετά από από προσωπική παρέμβαση της υπουργού, κυρίας Φάνης Πάλλη – Πετραλιά.

Από τις επαφές που είχαν οι εν λόγω δημοσιογράφοι με μέλη της Ένωσης, διαπιστώθηκε ότι, με την ολοκλήρωση των βασικών έργων υποδομής που ήδη πραγματοποιούνται, σε συνδυασμό με την ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά του Νομού, ο τουρισμός θα αποτελέσει σύντομα σημαντικό σημείο αναφοράς και θα συντελέσει αποτελεσματικά στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.

Στη συνέχεια (22-28 Σεπτεμβρίου) επισκέφτηκε το Νομό αντιπροσωπία δημοσιογράφων, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο κ. Αλέξη Καπλάνη, από την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ1 ‘Μένουμε Ελλάδα’, οι οποίοι αποτύπωσαν την τουριστική υποδομή διαφόρων περιοχών της Λακωνίας, στιγμιότυπα των οποίων μεταδίδονται καθημερινά από την εν λόγω εκπομπή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία μέλη της Ένωσης και είχαν καθημερινή συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Πολλάλη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτρη Σταθόπουλο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024