Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΜεγάλη επένδυση της JMC στην Κύπρο

Μεγάλη επένδυση της JMC στην Κύπρο

Η αγγλική εταιρία JMC, που ασχολείται με το tour operating, πρόκειται να επενδύσει στην Κύπρο 20 εκατ. λίρες σύμφωνα με το μακροχρόνιο στρατηγικό σχέδιο της που υπαγορεύει την εγκατάσταση ιδιόκτητων […]

Η αγγλική εταιρία JMC<.>, που ασχολείται με το tour operating, πρόκειται να επενδύσει στην Κύπρο<.><...> 20 εκατ. λίρες σύμφωνα με το μακροχρόνιο στρατηγικό σχέδιο της που υπαγορεύει την εγκατάσταση ιδιόκτητων καταλυμάτων σε σημαντικούς προορισμούς.
Η JMC υπέγραψε με μια κοινοπραξία Κύπριων επιχειρηματιών ένα 12χρονο συμβόλαιο για ενοικίαση με την μέθοδο του leasing του Paphian Sun Holiday Village, το οποίο μόλις τελειώσει θα διαθέτει 220 διαμερίσματα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής τουριστικής εφημερίδας Travel Weekly.
Αυτό το γεγονός χαρακτηρίστηκε ως μια νέα αρχή για τον JMC που αυτή την εβδομάδα κλείνει ένα χρόνο από την δημιουργία του. Η συμφωνία υπογράφηκε με τους αρχιτέκτονες του ξενοδοχείου που σχεδιάζουν το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο πέντε μίλια μακριά από το κέντρο της Πάφου.
Η JMC υπολογίζει ότι μέχρι το 2013 θα έχει προσελκύσει στο ξενοδοχείο μόνο από την Αγγλία 100.000 επισκέπτες. Το Paphian Sun Holiday Village είναι 4 αστέρων και όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος των πωλήσεων του κ. Alan MacLean ‘παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο δεν θα έχει ολοκληρωθεί πριν τον ερχόμενο Απρίλιο, οι πωλήσεις του δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Οι πελάτες μας βλέπουν την μακέτα και κάνουν κράτηση’.
Σύμφωνα με τον ίδιο ομιλητή, η εταιρία JMC διέγνωσε ένα μεγάλο κενό στην αγορά, την έλλειψη καλής ποιότητας διαμερισμάτων με κουζίνα, στην ευρύτερη περιοχή της Πάφου, και υποστηριζόμενη από την ισχυρή θέση της αγγλικής λίρας αποφάσισε να επενδύσει στην περιοχή.
Παρόλο που η εταιρία ασχολείται με το tour operating θα κάνει και άλλες επενδύσεις σε καταλύματα σε περίπου 20 σημαντικούς προορισμούς με κύριο σκοπό την εξασφάλιση της καλής ποιότητας για τους πελάτες της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024