Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μεγάλη επένδυση της JMC στην Κύπρο

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Σεπτέμβριος 2000, 00:00

Η αγγλική εταιρία JMC<.>, που ασχολείται με το tour operating, πρόκειται να επενδύσει στην Κύπρο<.><...>

20 εκατ. λίρες σύμφωνα με το μακροχρόνιο στρατηγικό σχέδιο της που υπαγορεύει την εγκατάσταση ιδιόκτητων καταλυμάτων σε σημαντικούς προορισμούς.
Η JMC υπέγραψε με μια κοινοπραξία Κύπριων επιχειρηματιών ένα 12χρονο συμβόλαιο για ενοικίαση με την μέθοδο του leasing του Paphian Sun Holiday Village, το οποίο μόλις τελειώσει θα διαθέτει 220 διαμερίσματα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής τουριστικής εφημερίδας Travel Weekly.
Αυτό το γεγονός χαρακτηρίστηκε ως μια νέα αρχή για τον JMC που αυτή την εβδομάδα κλείνει ένα χρόνο από την δημιουργία του. Η συμφωνία υπογράφηκε με τους αρχιτέκτονες του ξενοδοχείου που σχεδιάζουν το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο πέντε μίλια μακριά από το κέντρο της Πάφου.
Η JMC υπολογίζει ότι μέχρι το 2013 θα έχει προσελκύσει στο ξενοδοχείο μόνο από την Αγγλία 100.000 επισκέπτες. Το Paphian Sun Holiday Village είναι 4 αστέρων και όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος των πωλήσεων του κ. Alan MacLean ‘παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο δεν θα έχει ολοκληρωθεί πριν τον ερχόμενο Απρίλιο, οι πωλήσεις του δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Οι πελάτες μας βλέπουν την μακέτα και κάνουν κράτηση’.
Σύμφωνα με τον ίδιο ομιλητή, η εταιρία JMC διέγνωσε ένα μεγάλο κενό στην αγορά, την έλλειψη καλής ποιότητας διαμερισμάτων με κουζίνα, στην ευρύτερη περιοχή της Πάφου, και υποστηριζόμενη από την ισχυρή θέση της αγγλικής λίρας αποφάσισε να επενδύσει στην περιοχή.
Παρόλο που η εταιρία ασχολείται με το tour operating θα κάνει και άλλες επενδύσεις σε καταλύματα σε περίπου 20 σημαντικούς προορισμούς με κύριο σκοπό την εξασφάλιση της καλής ποιότητας για τους πελάτες της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top