Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πεντάστερο πλέον το Paradise Royal Mare της Aldemar

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Σεπτέμβριος 2000, 00:00

To ξενοδοχείο Paradise Royal Mare της αλυσίδας Aldemar<.> στη Ρόδο, ανήκει πλέον στην κατηγορία ξενοδοχείων πολυτελείας μετά<...>

την απόκτηση του πέμπτου αστεριού. Το κόστος ανακατασκευής του Paradise Royal Mare έφτασε τα 6 δισ. δρχ. και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει ποτέ στη Ρόδο για ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας.
Το υπερπολυτελές Paradise Royal Mare διαθέτει πρότυπο Συνεδριακό Κέντρο χωρητικότητας 800 ατόμων. Όλα τα συνέδρια και incentives διοργανώνονται πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εταιριών, με την λιτή πολυτέλεια και διακριτική περιποίηση που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες της Aldemar. Το ξενοδοχείο διαθέτει 800 δωμάτια που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους, είτε βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο, είτε σε prive bungalows, ή ακόμα και σε πολυτελείς VIP σουίτες με πισίνες για προσωπικές στιγμές! Τα πλεονεκτήματα του Paradise Royal Mare 'επεκτείνονται' στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου που έχει αναγνωριστεί με την Γαλάζια Σημαία.
Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, διοικητικό στέλεχος της εταιρίας δήλωσε σχετικά με την απόκτηση του πέμπτου αστεριού: "Η Aldemar πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στις πολυτελείς εγκαταστάσεις, με στόχο να καταστεί πρότυπο στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο. Η ανάδειξη του Paradise Royal Mare σε ξενοδοχείο πολυτελείας αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών της." Στο νησί των Ιπποτών, το Paradise Royal Mare***** αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για διακοπές ή για εταιρίες που θέλουν να συνδυάσουν την κοσμοπολίτικη ζωή με ένα πετυχημένο συνέδριο ή incentive ακολουθώντας τις διεθνείς και σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top