Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές της δραστηριότητες

Η TUI συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές της δραστηριότητες

Η TUI Business Travel συγκεντρώνει όλες τις ηλεκτρονικές της δραστηριότητες ‘κάτω από μια στέγη’, η οποία θα ανήκει μεν στην εταιρία θα έχει όμως τον διακριτικό τίτλο ‘E-Motion’. Στόχος είναι […]

Η TUI<.> Business Travel συγκεντρώνει όλες τις ηλεκτρονικές της δραστηριότητες 'κάτω από μια στέγη', η οποία θα ανήκει μεν στην εταιρία θα έχει όμως<...> τον διακριτικό τίτλο 'E-Motion'. Στόχος είναι να προσφέρει στους εταιρικούς τους πελάτες λύσεις με ακόμα πιο χαμηλό κόστος. Με δεδομένο ότι η First Travel Management και η Hapag-Lloyd Geschaeftsreise θα προβούν σε μειώσεις των προμηθειών που δίνουν, το αργότερο μέχρι το 2002, οι ηλεκτρονικές πωλήσεις θα αναδειχθούν σε κύρια δραστηριότητα της TUI. Επίσης, πιθανώς να δημιουργηθεί μια νέα τρίτη εταιρία, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, που θα συμπληρώνει τις First Travel Management και Hapag-Lloyd Geschaeftsreise. Όμως σε πρώτη φάση, η νέα αυτή εταιρία θα λειτουργεί τελείως ανεξάρτητα και οι δραστηριότητες της θα μεταφερθούν σιγά-σιγά στις ηλεκτρονικές εφαρμογές, όπως άλλωστε θα μεταφερθούν και οι δραστηριότητες της TUI.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024