Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αεροδρόμιο 'Μακεδονία': θα κλείσει για να αναβαθμισθεί

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Σεπτέμβριος 2000, 00:00

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ΥΠΑ, το αεροδρόμιο 'Μακεδονία' της Θεσσαλονίκη<.>ς θα παραμείνει κλειστό για<...>

μια μέρα ώστε να μην υπολειτουργήσει ξανά κάθε φορά που η ομίχλη πνίγει την περιοχή της Μίκρας. Οι ταξιδιώτες θα υποχρεωθούν να ταξιδεύουν μέσω Καβάλας για μία μέρα, από τις 8 το πρωί της 20ής Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 το πρωί της επομένης, προκειμένου να γίνουν εργασίες αναβάθμισης της φωτοσήμανσης στη διασταύρωση δύο διαδρόμων του αερολιμένα.
Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο της εγκατάστασης του αναβαθμισμένου συστήματος ελέγχου "ILS CAT II". Στην ανακοίνωση της ΥΠΑ, αναφέρεται ότι για την αποφυγή πλήρους διακοπής των πτήσεων, ο Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης 'Μακεδονία' θα λειτουργεί κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα τμήμα διαδρόμου για ορισμένους τύπους αεροσκαφών.
Έτσι, το συγκεκριμένο 24ωρο οι περισσότερες πτήσεις θα γίνονται από και προς το αεροδρόμιο της Καβάλας, όπου θα μεταφέρουν τους πελάτες τους οι αεροπορικές εταιρίες.
"Για τη διευκόλυνση των πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού το Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης 'Μακεδονία' και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα ο Κρατικός Αερολιμένας Καβάλας 'Μέγας Αλέξανδρος' έχει προετοιμασθεί κατάλληλα και θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως", τονίζεται στην ανακοίνωση της

ΥΠΑ<.>

.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top