Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού η Delta Air Lines

Στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού η Delta Air Lines

Στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού τάσσεται εμπράκτως η αεροπορική εταιρία Delta Air Lines, η οποία συμπεριέλαβε πριν λίγες μέρες στο στόλο της, με αφορμήτον Μήνα Ενημέρωσης για τον […]

Στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού τάσσεται εμπράκτως η αεροπορική εταιρία Delta Air Lines, η οποία συμπεριέλαβε πριν λίγες μέρες στο στόλο της, με αφορμή<...>τον Μήνα Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ένα αεροπλάνο βαμμένο ροζ, με στόχο να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού για ενημέρωση, κατόπιν συνεργασίας με το Ίδρυμα Ερευνών για τον Καρκίνου του Μαστού, ή αλλιώς BCRF (Breast Cancer Research Foundation). Το ίδρυμα BCRF είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει αφιερωθεί στη χρηματοδότηση πρωτοποριακών κλινικών και γενετικών ερευνών για την ανακάλυψη μεθόδων πρόληψης, αντιμετώπισης και θεραπείας του καρκίνου του μαστού.

Στη θέση του παραδοσιακού τριπλού συνδυασμού του κόκκινου, άσπρου και μπλε χρώματος, που αποτελεί το σήμα- κατατεθέν των αεροσκαφών της Delta, αυτό το Boeing 757 παρουσιάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο από πολλές αποχρώσεις του ροζ και του λευκού χρώματος. Το εντυπωσιακά βαμμένο αεροσκάφος φέρει επίσης το αποκλειστικό λογότυπο του ιδρύματος BCRF (Breast Cancer Research Foundation), τη ροζ κορδέλα, δίπλα στην πόρτα επιβίβασης, ως ορατή υπενθύμιση στους επιβάτες ότι πετούν με το Ροζ Αεροπλάνο της Delta.

Τα αποκαλυπτήρια του αεροπλάνου πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στην Ατλάντα, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2006. Μετά τα αποκαλυπτήρια, το αεροσκάφος πρόκειται να επισκεφτεί διάφορες αγορές όπου δραστηριοποιείται η εταιρία, σε όλο τον κόσμο. Επίσης, το μήνα Οκτώβριο, η Delta θα προσφέρει στους επιβάτες όλων των εσωτερικών και των περισσότερων διεθνών πτήσεών της, ροζ λεμονάδα, αντί του ποσού των 2 δολ. και το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραχωρηθεί εξ’ ολοκλήρου στο ίδρυμα BCRF.

“Οι υπάλληλοι της Delta, που ξεπερνούν τους 50.000, είναι υπερήφανοι που υποστηρίζουν το Ίδρυμα Ερευνών για τον Καρκίνο του Μαστού, έναν οργανισμό που εργάζεται ακατάπαυστα για περισσότερο από μια δεκαετία, χρηματοδοτώντας τις έρευνες για την πρόληψη, την καταπολέμηση και την θεραπεία της ασθένειας”, δήλωσε η κυρία Joanne Smith, Αντιπρόεδρος Marketing της Delta. “Αυτή η ασθένεια αφορά πολλούς από τους πελάτες και υπαλλήλους μας σε όλο τον κόσμο και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην προσπάθεια να βοηθήσουμε στην ενίσχυση της ενημέρωσης και της χρηματοδότησης για την ιδιαίτερα σημαντική μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, που μια μέρα θα οδηγήσει στη θεραπεία”.

Η συνεργασία της Delta με το ίδρυμα BCRF ξεκίνησε το 2005, όταν η πρώην υπηρεσία χαμηλού κόστους Song, παρουσίασε το πρώτο ροζ αεροσκάφος που ξεκίνησε πτήσεις για την υποστήριξη του σκοπού αυτού. Η Delta συνέχισε την παράδοση, ξαναβάφοντας το αυθεντικό αεροσκάφος της Song με τα νέα διακριτικά χρώματα του Ροζ Αεροσκάφους της Delta.

Το Ροζ Αεροσκάφος της Delta έχει αναδιαμορφωθεί με το νέο προϊόν εσωτερικών υπερατλαντικών πτήσεων, που περιλαμβάνει δύο κατηγορίες θέσεων με εξ’ ολοκλήρου δερμάτινα καθίσματα, με 26 καθίσματα Πρώτης θέσης και 158 καθίσματα Οικονομικής θέσης (θέσεις πούλμαν). Επιπλέον, ο κάθε πελάτης μπορεί να απολαύσει το ίδιο, υπερσύγχρονο ψυχαγωγικό πρόγραμμα – ζωντανή τηλεόραση, μουσική και παιχνίδισα – κατόπιν ζήτησης, σε κάθε θέση. Οι νέες αυτές χαρακτηριστικές παροχές της εταιρίας στις εσωτερικές υπερατλαντικές πτήσεις, είναι διαθέσιμες από τον Οκτώβριο του 2006, σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε επιλεγμένες πτήσεις της Delta άνω των 4 ωρών (ή περισσότερο από 1750 μίλια), συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων από τα διεθνή αεροδρόμια Hartsfield-Jackson της Ατλάντα και John F. Kennedy της Νέας Υόρκης προς διάφορες πόλεις, όπως το Λας Βέγας, το Λος `Αντζελες, το Σολτ Λέικ Σίτι, το Σαν Φρανσίσκο, το Σιάτλ και άλλους προορισμούς που ξεκινούν αυτό τον μήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024