Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην παγκόσμια διάσκεψη της Ατλάντα η Αρχαία Ολυμπία

Δημήτρης Σταθόπουλος - 18 Οκτώβριος 2006, 00:00

Στην παγκόσμια διάσκεψη της Ατλάντα, στις 19 και 20 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας -νομαρχίες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας - στην οποία μετέχουν συνολικά 19 πόλεις από ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αρχαίας Ολυμπίας...

Στην παγκόσμια διάσκεψη της Ατλάντα, στις 19 και 20 Οκτωβρίου θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας -νομαρχίες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας - στην οποία μετέχουν συνολικά 19 πόλεις από ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης<...>

της Αρχαίας Ολυμπίας ως τιμώμενης πόλης.

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, θέματα αστικής ανάπτυξης, διεθνούς εμπορίου, οικονομικής ανάπτυξης της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας και επενδυτικών ευκαιριών, ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού και της ψυχαγωγίας.

Στην αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Ιωάννης Σκουλαρίκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νομαρχίας Αχαΐας, κ. Κωνσταντίνος Αντζουλάτος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νομαρχίας Ηλείας, κ. Αγγελος Αγγελόπουλος, ο γενικός διευθυντής της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Δημήτρης Καραγιάννης και η επιστημονική συνεργάτης του Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας, κυρία Ελένη Αγγελόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση της Παγκόσμιας Διάσκεψης, τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας θα επισκεφθούν τη Νέα Υόρκη, όπου και θα παραμείνουν έως τις 24 Οκτωβρίου για να έχουν επαφές με εκπροσώπους ομογενειακών φορέων, ενώ θα δώσουν και συνέντευξη Τύπου.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα αναφερθούν στο θέμα της βελτίωσης των υποδομών της περιοχής, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τα μελλοντικά αναπτυξιακά σχέδια, ιδιαίτερα για την Αρχαία Ολυμπία, τις επενδυτικές ευκαιρίες και τη νέα εθνική στρατηγική στον τομέα του τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top