Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Conde Nast Traveler

Δημοφιλέστερο ελληνικό νησί για τους Αμερικάνους η Μύκονος

Δώρα Σγάρτσου - 18 Οκτώβριος 2006, 00:00

Το πρώτο βραβείο για το δημοφιλέστερο ελληνικό νησί στις προτιμήσεις των Αμερικάνων τουριστών, που ανέδειξε νικήτρια τη Μύκονο, παρέλαβε χτες στην εκδήλωση απονομής των βραβείων ‘Readers Choice Awards’, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης...

Το πρώτο βραβείο για το δημοφιλέστερο ελληνικό νησί στις προτιμήσεις των Αμερικάνων τουριστών, που ανέδειξε νικήτρια τη Μύκονο, παρέλαβε χτες<...>

στην εκδήλωση απονομής των βραβείων ‘Readers Choice Awards’, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), κ. Δημήτρης Λαμπαδάριος.

Η επιλογή έγινε κατόπιν ψηφοφορίας του περιοδικού ‘Conde Nast Traveler’, ενός από τα εγκυρότερα ταξιδιωτικά περιοδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, για την ανάδειξη των καλύτερων και διασημότερων νησιών σε όλο τον κόσμο, προσκεκλημένος του οποίου είναι στην Νέα Υόρκη ο Έλληνας πρόεδρος.

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του ΕΟΤ θα πραγματοποιήσει σημαντικές επαφές με αντιπροσώπους της αμερικάνικης ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, ενώ προχτές έδωσε το παρόν σε ημερίδα του περιοδικού Conde Nast Traveler στο Μανχάταν, στην οποία συμμετείχαν Αμερικανοί δημοσιογράφοι που καλύπτουν τουριστικά θέματα, στελέχη των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών πρακτόρων της Αμερικής και παράγοντες του διεθνούς επιχειρηματικού και επενδυτικού τουριστικού κόσμου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top