Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην Αθήνα το 3ο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Leisure Real Estate

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 October 2006, 00:00

Στην ΑΘήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο King George πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 23 και 24 Οκτωβρίου, το 3ο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Leisure Real Estate, που διοργανώνει<...>

η NorthCourseSM Leisure Real Estate Solutions, μια από τις μεγαλύτερες διεθνώς εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών διαχειρίσεως περιουσιακών στοιχείων, καθώς και συστημάτων έτοιμων προς χρήση στον τομέα του τουριστικού real estate, σε συνεργασία με την RCI, κορυφαία εταιρία παγκοσμίως στην ανταλλαγή διακοπών και το The Registry Collectiona, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανταλλαγής διακοπών πολυτελείας – εταιρία του RCI Global Vacation NetworkSM.

Το διήμερο συνέδριο θα καλύψει μία ευρεία γκάμα θεμάτων που άπτονται του τομέα της ιδιοκτησίας διακοπών, και αφορούν τους παίκτες- κλειδιά στην Ευρωπαϊκή τουριστική real estate βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστικών εταιριών, ξενοδοχειακών οργανισμών, καθώς και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την παρακολούθηση των ομιλιών, οι οποίες καλύπτουν μελέτες περιπτώσεων (case studies), θέματα νομικής/ οικονομικής φύσεως και παρουσίαση των τάσεων της αγοράς. Μεταξύ άλλων θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα έρευνας της NorthCourse σύμφωνα με την οποία ο τομέας της ιδιοκτησίας διακοπών και της αγοράς του τουριστικού real estate θα διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα 5 χρόνια με κύριες αναπτυσσόμενες αγορές αυτές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Οι ειδικοί, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο συνέδριο προέρχονται από χώρες της Ευρώπης όπως η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, καθώς και από την πιο ώριμη αγορά των Η.Π.Α. Ανάμεσα στους κύριους ομιλητές περιλαμβάνονται εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, του ειδικευμένου φορέα του Ο.Η.Ε.- κορυφαίου στο χώρο του τουρισμού, καθώς και του Σ.Ε.Τ.Ε. (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων). Το συνέδριο υποστηρίζεται επίσης από το Παγκόσμιο Ταξιδιωτικό και Τουριστικό Συμβούλιο (World Travel and Tourism Council), το διεθνή οργανισμό μέσω του οποίου οι εκπρόσωποι του κλάδου προωθούν την τουριστική βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, καθώς και τη Διεθνή Ένωση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων (Hotel & Restaurant Association), η οποία εκπροσωπεί τον κλάδο της φιλοξενίας ανά τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι ειδικά για τους συνέδρους, που έχουν μικρή εμπειρία στον τομέα του Τουριστικού Real Estate, θα διοργανωθεί ένα εισαγωγικό εργαστήριο-workshop, στις 23 Οκτωβρίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top