Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΣυνεργασία Cronus με Sixt

Συνεργασία Cronus με Sixt

Η αεροπορική εταιρία Cronus και η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Sitx έκαναν πρόσφατα αποκλειστική συνεργασία με το πρόγραμμα ‘Fly & Drive’. Τώρα οι επιβάτες των εσωτερικών πτήσεων της Cronus μπορούν, εκτός […]

Η αεροπορική εταιρία Cronus<.> και η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Sitx<.> έκαναν πρόσφατα αποκλειστική συνεργασία<...> με το πρόγραμμα 'Fly & Drive'.
Τώρα οι επιβάτες των εσωτερικών πτήσεων της Cronus μπορούν, εκτός από την διαμονή τους, να νοικιάσουν μαζί με την αγορά του εισιτηρίου τους και ένα αυτοκίνητο στον προορισμό που πετούν.
Η Sitx διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο από 53 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και ένα στόλο 2500 αυτοκινήτων. Η Cronus στα 6 χρόνια λειτουργίας της πετάει σε 8 προορισμούς στο εξωτερικό και σε 5 προορισμούς στο εσωτερικό.
Η αποκλειστική αυτή συνεργασία έγινε στα πλαίσια των προσπαθειών και των δύο εταιριών να διευρύνουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους.
Οι τιμές των πακέτων ποικίλουν ανάλογα με τον αριθμό των εισιτηρίων, τις μέρες της ενοικίασης και τον τύπο του αυτοκινήτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024