Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΜεγάλο διεθνές ενδιαφέρον για το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE
Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον για το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE

Περισσότεροι από 320 ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού, από 42 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας, της Μέσης ανατολής και της Ωκεανίας έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παρευρεθούν στο 24ο Συνέδριο EuroCHRIE

Περισσότεροι από 320 ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού, από 42 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας, της Μέσης ανατολής και της Ωκεανίας έχουν δηλώσει συμμετοχή<…>και θα παρευρεθούν στο 24ο Συνέδριο EuroCHRIE (25-28 Οκτωβρίου 2008, Θεσσαλονίκη) με θέμα `In search of excellence for tomorrow`s tourism, travel and hospitality`, που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγκεκριμένα το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών `Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού`.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες καταξιωμένων ομιλητών, πάνελς εξεχουσών ομιλητών από τον ακαδημαϊκό χώρο και την τουριστική βιομηχανία, καθώς και εκπαιδευτικές εκδρομές (field trips). Επίσης, θα παρουσιαστούν στο συνέδριο περισσότερες από 200 επιστημονικές εργασίες από ερευνητές και ακαδημαϊκούς προερχόμενους από 42 χώρες του κόσμου, κάνοντας το συνέδριο ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Σημειώνεται ότι το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και υπό την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Παράλληλα, Μέγας Χορηγός του συνεδρίου είναι οι γνωστές ξενοδοχειακές εταιρίες Grecotel και Classical Hotels.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024