Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον για το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE

Θοδωρής Κουμέλης - 23 Οκτώβριος 2006, 00:00

Περισσότεροι από 320 ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού, από 42 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας, της Μέσης ανατολής και της Ωκεανίας έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παρευρεθούν στο 24ο Συνέδριο EuroCHRIE...

Περισσότεροι από 320 ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού, από 42 χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας, της Μέσης ανατολής και της Ωκεανίας έχουν δηλώσει συμμετοχή<...>

και θα παρευρεθούν στο 24ο Συνέδριο EuroCHRIE (25-28 Οκτωβρίου 2008, Θεσσαλονίκη) με θέμα `In search of excellence for tomorrow`s tourism, travel and hospitality`, που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγκεκριμένα το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών `Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού`.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει κεντρικές ομιλίες καταξιωμένων ομιλητών, πάνελς εξεχουσών ομιλητών από τον ακαδημαϊκό χώρο και την τουριστική βιομηχανία, καθώς και εκπαιδευτικές εκδρομές (field trips). Επίσης, θα παρουσιαστούν στο συνέδριο περισσότερες από 200 επιστημονικές εργασίες από ερευνητές και ακαδημαϊκούς προερχόμενους από 42 χώρες του κόσμου, κάνοντας το συνέδριο ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Σημειώνεται ότι το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και υπό την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Παράλληλα, Μέγας Χορηγός του συνεδρίου είναι οι γνωστές ξενοδοχειακές εταιρίες Grecotel και Classical Hotels.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον επίσημο Διαδικτυακό κόμβο του συνεδρίου στην διεύθυνση www.eurochrie2006.gr ή να επικοινωνήσουν με την Congress Manager κυρία Χρυσούλα Χατζηγεωργίου ([email protected]).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top