Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Με θέμα “Excellence in tourism” η ομιλία του κ. Κοκκώση στο EuroCHRIE

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Οκτώβριος 2006, 00:00

Με τη συμμετοχή του ειδικού γραμματέα του υπουργείου τουριστικής ανάπτυξης καθηγητή Χάρη Κοκκώση, ως επίσημου ομιλητή, θα πραγματοποιηθεί το 24ο συνέδριο EuroCHRIE, που διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ειδικότερα, η ομιλία<...>

θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στην ολομέλεια του συνεδρίου και θα εστιάσει στο ευρύτερο θέμα «Excellence in Tourism».

Υπενθυμίζεται ότι, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγκεκριμένα το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» φιλοξενεί και συνδιοργανώνει το 24ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο EuroCHRIE με θέμα «In search of excellence for tomorrow`s tourism, travel and hospitality», που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη από τις 25 έως και τις 28 Οκτωβρίου 2006.

Το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και υπό την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Παράλληλα, Μέγας Χορηγός του συνεδρίου είναι οι γνωστές ξενοδοχειακές εταιρίες Grecotel και Classical Hotels.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top