Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΜε θέμα “Excellence in tourism” η ομιλία του κ. Κοκκώση στο EuroCHRIE

Με θέμα “Excellence in tourism” η ομιλία του κ. Κοκκώση στο EuroCHRIE

Με τη συμμετοχή του ειδικού γραμματέα του υπουργείου τουριστικής ανάπτυξης καθηγητή Χάρη Κοκκώση, ως επίσημου ομιλητή, θα πραγματοποιηθεί το 24ο συνέδριο EuroCHRIE, που διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ειδικότερα, η […]

Με τη συμμετοχή του ειδικού γραμματέα του υπουργείου τουριστικής ανάπτυξης καθηγητή Χάρη Κοκκώση, ως επίσημου ομιλητή, θα πραγματοποιηθεί το 24ο συνέδριο EuroCHRIE, που διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ειδικότερα, η ομιλία<...> θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στην ολομέλεια του συνεδρίου και θα εστιάσει στο ευρύτερο θέμα «Excellence in Tourism».

Υπενθυμίζεται ότι, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγκεκριμένα το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» φιλοξενεί και συνδιοργανώνει το 24ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο EuroCHRIE με θέμα «In search of excellence for tomorrow`s tourism, travel and hospitality», που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη από τις 25 έως και τις 28 Οκτωβρίου 2006.

Το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και υπό την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Παράλληλα, Μέγας Χορηγός του συνεδρίου είναι οι γνωστές ξενοδοχειακές εταιρίες Grecotel και Classical Hotels.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024