Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία‘Smart Meetings by Sheraton’ σε όλα τα ξενοδοχεία Sheraton της Ευρώπης

‘Smart Meetings by Sheraton’ σε όλα τα ξενοδοχεία Sheraton της Ευρώπης

Νέα ιδέα για τις επαγγελματικές συναντήσεις εγκαινιάζει η Sheraton Hotels & Resorts, την ‘Smart Meetings by Sheraton’. Ειδικά δωμάτια σχεδιασμένα για τον επαγγελματία της νέας χιλιετίας θα βρίσκονται σε όλα […]

Νέα ιδέα για τις επαγγελματικές συναντήσεις εγκαινιάζει η Sheraton<.> Hotels & Resorts, την<...> 'Smart Meetings by Sheraton'. Ειδικά δωμάτια σχεδιασμένα για τον επαγγελματία της νέας χιλιετίας θα βρίσκονται σε όλα τα ξενοδοχεία της Shetaron εντός του 2001. Τα δωμάτια αυτά είναι ήδη διαθέσιμα σε 13 ξενοδοχεία της Ευρώπης.
Σε συνεργασία με το τμήμα του Design & Envitonmental Analysis του Cornell University και κατόπιν έρευνας αρκετών μηνών τα 'Smart Meetings by Sheraton' συνδυάζουν τεχνολογία, μια μοναδική ιδέα στο φαγητό, και τέλος το 'One Stop Shopping' που δίνει τη δυνατότητα της οργάνωσης της διαμονής και της οργάνωσης των συναντήσεων του πελάτη σε μια κράτηση.
Ακόμα, προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για συναντήσεις διάρκειας μισής ημέρας ή περισσότερο, με εργονομικά τραπέζια αρκετά μεγάλα για φορητούς υπολογιστές με ενσωματωμένες πρίζες, αναπαυτικές καρέκλες, ρυθμιστή στον φωτισμό, βίντεο, DVD, data-video projection, καθώς και τηλέφωνο συνεδριάσεων.
Ο αντιπρόεδρος της Sheraton κ. Paul Tribolet ανακοίνωσε ότι 'είμαστε περήφανοι που μπορέσαμε και παρουσιάσαμε στους πελάτες μας το πρόγραμμα αυτό. Για άλλη μια φορά τα ξενοδοχεία μας απέδειξαν ότι είναι η κορυφή στην οργάνωση συνεδρίων'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024