Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤα κρασιά της Πελοποννήσου στη Μακεδονία

Τα κρασιά της Πελοποννήσου στη Μακεδονία

Εκδήλωση γνωριμίας με τα κρασιά της περιοχής της Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς στη Θεσσαλονίκη όπου η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου, οργάνωσε εκδήλωση “γνωριμίας” με τα κρασιά […]

Εκδήλωση γνωριμίας με τα κρασιά της περιοχής της Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς στη Θεσσαλονίκη όπου η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου, οργάνωσε<...> εκδήλωση “γνωριμίας” με τα κρασιά της περιοχής.

«Στην Πελοπόννησο υπάρχουν ονομαστά κρασιά, όπως της Νεμέας, της Μαντινείας, που ο κόσμος τα ξέρει. Θέλουμε να δείξουμε ότι υπάρχουν και άλλες περιοχές όπως η Ηλεία που βγάζουν ενδιαφέροντα κρασιά», δήλωσε η οινολόγος-δημοσιογράφος Μαρία Νέτσικα.

Τα κρασιά ομαδοποιήθηκαν με βάση τη λογική των “δρόμων του κρασιού” (δρόμος του κρασιού της Νεμέας, της Αρκαδίας, της Αχαΐας, της Ηλείας, της Μεσσηνίας, της Λακωνίας, των Γερανίων, της Κεφαλονιάς), ενώ στόχος είναι η προώθηση του οινογαστριμαργικού τουρισμού, που συνδυάζει την επίσκεψη στα οινοποιεία και στα αξιοθέατα κάθε περιοχής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024