Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξεκινάνε αύριο οι εργασίες του 24ου Συνεδρίου EuroCHRIE

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Οκτώβριος 2006, 00:00

Ξεκινούν αύριο 26 Οκτωβρίου οι εργασίες του 24ου Συνεδρίου EuroCHRIE στην Θεσσαλονίκη. Ήδη η προσέλευση των συνέδρων είναι ιδιαίτερα αυξημένη και έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες<...>

των διοργανωτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δοθεί σημαντική δημοσιότητα στο συνέδριο από τα διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ που ασχολούνται με τον τουρισμό και την φιλοξενία – κάτι μάλλον ασυνήθιστο αλλά και ευχάριστο για επιστημονικό συνέδριο που διοργανώνεται στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια των προσυνεδριακών εκδηλώσεων πραγματοποιείται σήμερα Doctoral Workshop για μεταπτυχιακούς φοιτητές από διάφορες χώρες οι οποίοι εκπονούν Διδακτορική Διατριβή σε αντικείμενα που σχετίζονται με τον τουρισμό και την φιλοξενία.

Υπενθυμίζεται ότι, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγκεκριμένα το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» φιλοξενεί και συνδιοργανώνει το 24ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο EuroCHRIE με θέμα «In search of excellence for tomorrow`s tourism, travel and hospitality», που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη από τις 25 έως και τις 28 Οκτωβρίου 2006.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top