Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσκεψη για την ανάπτυξη του λιμένα Αμφίπολης Σερρών

Σύσκεψη για την ανάπτυξη του λιμένα Αμφίπολης Σερρών

Κατηγορίες: Θαλάσσιες μεταφορές metatags: Λιμάνι, Αμφίπολη, Σέρρες Σύσκεψη με θέμα την ανάπτυξη του λιμένα Αμφίπολης Σερρών πραγματοποιήθηκε από το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας, στο πλαίσιο της πολιτικής του υπουργού εμπορικής ναυτιλίας […]

Κατηγορίες: Θαλάσσιες μεταφορές metatags: Λιμάνι, Αμφίπολη, Σέρρες

Σύσκεψη με θέμα την ανάπτυξη του λιμένα Αμφίπολης Σερρών πραγματοποιήθηκε από το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας, στο πλαίσιο<...> της πολιτικής του υπουργού εμπορικής ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη για την ανάπτυξη των λιμένων της χώρας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον γενικό γραμματέα λιμένων και λιμενικής πολιτικής του ΥΕΝ κ. Γεώργιο Βλάχο, ενώ στη σύσκεψη συμμετείχαν βουλευτές νομού Σερρών, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αμφίπολης κ. Σπανός Ηρακλής και ο προϊστάμενος τμήματος μελετών και έργων της διεύθυνσης λιμενικών υποδομών του ΥΕΝ κ. Αλεξανδρίδης Λεωνίδας.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης διαπιστώθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της γεωγραφικής θέσης του λιμένα Αμφίπολης και συμφωνήθηκε να προωθηθεί η διαδικασία εκπόνησης του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου (Master Plan), που θεωρείται αναγκαία προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξη του Λιμένα, με τη συνδρομή της ΓΓΛΛΠ του ΥΕΝ και ένταξής του στα κοινοτικά προγράμματα του Γ` ΚΠΣ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024