Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕπεκτείνεται η Κυριακούλης στον κλάδο της πληροφορικής

Επεκτείνεται η Κυριακούλης στον κλάδο της πληροφορικής

Στον κλάδο της πληροφορικής επεκτείνονται οι δραστηριότητες της Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλική Α.Ε. με την σύσταση εταιρίας η οποία θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Η εταιρία ονομάζεται Asdap.com, Application […]

Στον κλάδο της πληροφορικής επεκτείνονται οι δραστηριότητες της Κυριακούλης<.> Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλική Α.Ε. με την σύσταση εταιρίας<...> η οποία θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο.
Η εταιρία ονομάζεται Asdap.com, Application Services Developer and Provider, και ιδρύθηκε για να λάβει θέση στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο χώρο των ASP, Application Service Provider.
Μεταξύ των δραστηριοτήτων της είναι και η εξέλιξη και η παροχή, απευθείας από τις εγκαταστάσεις της, υπηρεσιών client/server και Internet κυρίως στο χώρο των εταιρικών λογιστικών, ERP, του Χρηματιστηρίου, και των ναυτιλιακών εταιριών. Το software και τα μηχανήματα της είναι της πιο σύγχρονης τεχνολογίας με απεριόριστες δυνατότητες. Το 70% της εταιρίας ανήκει στην Kiriacoulis Maritime θυγατρική εταιρία της Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. Πρόκειται για την τρίτη επενδυτική κίνηση της εταιρίας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ανακοίνωση της λειτουργίας των δύο βάσεων στην Ιταλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024