Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου του EuroCHRIE
24ο συνέδριο EuroCHRIE

Ξεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου του EuroCHRIE

Ξεκίνησε το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 320 σύνεδροι από 42 χώρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά εχθές Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς…

Ξεκίνησε το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 320 σύνεδροι από 42 χώρες συναντήθηκαν<...> για πρώτη φορά εχθές Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στο κοκτέιλ υποδοχής που παρέθεσαν οι διοργανωτές.

Για σήμερα, πρώτη ημέρα εργασιών, το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  1. Τελετή έναρξης
  2. σημη ομιλία του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, Καθηγητή Χάρη Κοκκώση, η οποία θα εστιάσει στο ευρύτερο θέμα “Excellence in Tourism”
  3. Επίσημη ομιλία του Στελέχους της Classical Hotels και της Crecotel κυρίας Πόπης Ελευθεράκου, η οποία θα εστιάσει στο ευρύτερο θέμα “Excellence in Hospitality”
  4. Παρουσιάσεις 28 επιστημονικών εργασιών από διακεκριμένους ερευνητές διαφόρων χωρών, σε 7 παράλληλες συνεδρίες με γνωστικά αντικείμενα: Tourism and Hospitality Curriculum, Food & Beverage and Consumer Behaviour, Sustainable Tourism Development, Information & Communication Technologies in the Travel Industry, Knowledge Management, Branding & Image in Tourism and Hospitality, και Interdisciplinary Issues in Tourism & Hospitality Marketing.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με εκδρομή και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, και με δείπνο στην Θεσσαλονίκη όπου θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024