Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
24ο συνέδριο EuroCHRIE

Ξεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου του EuroCHRIE

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Οκτώβριος 2006, 00:00

Ξεκίνησε το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 320 σύνεδροι από 42 χώρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά εχθές Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς...

Ξεκίνησε το 24ο Συνέδριο EuroCHRIE που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 320 σύνεδροι από 42 χώρες συναντήθηκαν<...>

για πρώτη φορά εχθές Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στο κοκτέιλ υποδοχής που παρέθεσαν οι διοργανωτές.

Για σήμερα, πρώτη ημέρα εργασιών, το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  1. Τελετή έναρξης
  2. σημη ομιλία του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, Καθηγητή Χάρη Κοκκώση, η οποία θα εστιάσει στο ευρύτερο θέμα “Excellence in Tourism”
  3. Επίσημη ομιλία του Στελέχους της Classical Hotels και της Crecotel κυρίας Πόπης Ελευθεράκου, η οποία θα εστιάσει στο ευρύτερο θέμα “Excellence in Hospitality”
  4. Παρουσιάσεις 28 επιστημονικών εργασιών από διακεκριμένους ερευνητές διαφόρων χωρών, σε 7 παράλληλες συνεδρίες με γνωστικά αντικείμενα: Tourism and Hospitality Curriculum, Food & Beverage and Consumer Behaviour, Sustainable Tourism Development, Information & Communication Technologies in the Travel Industry, Knowledge Management, Branding & Image in Tourism and Hospitality, και Interdisciplinary Issues in Tourism & Hospitality Marketing.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με εκδρομή και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, και με δείπνο στην Θεσσαλονίκη όπου θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top