Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsSunvil: Όχι στην πιεστική πολιτική των Τ.Οs για συνεχή μείωση των τιμών – Ναι στον ποιοτικό τουρισμό

Sunvil: Όχι στην πιεστική πολιτική των Τ.Οs για συνεχή μείωση των τιμών – Ναι στον ποιοτικό τουρισμό

Με ηλεκτρονική επιστολή του προς το TDΝ ο γενικός διευθυντής του εξειδικευμένου για Ελλάδα tour operator Sunvil, κ. Dudley der Parthog διαχωρίζει τη θέση της εταιρίας του από την πρακτική […]

Με ηλεκτρονική επιστολή του προς το TDΝ ο γενικός διευθυντής του εξειδικευμένου για Ελλάδα tour operator Sunvil<.>, κ. Dudley der Parthog διαχωρίζει τη θέση της εταιρίας του<...> από την πρακτική πολλών Tour Operators να ασκούν πιέσεις σε προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις προκειμένου να πετύχουν χαμηλότερες τιμές.
Συγκεκριμένα, το σχόλιο του TDN στο άρθρο «Το Sunvil εγκαταλείπει την Ζάκυνθο» αναφερόταν στην πολιτική των μεγάλων tour operators οι οποίοι προκειμένου να ασκήσουν πίεση για χαμηλότερες τιμές εγκαταλείπουν έναν προορισμό, αφού τις προηγούμενες χρονιές τον έχουν ανεβάσει, επανερχόμενοι μετά από μία ή δύο τουριστικές περιόδους όταν οι ξενοδόχοι της περιοχής είναι έτοιμοι πλέον να δώσουν ακόμα πιο χαμηλές τιμές.
Ο κ. der Parthog στην ηλεκτρονική του επιστολή επιβεβαίωσε την εφαρμογή αυτής της πολιτικής από tour operators μαζικού τουρισμού, ξεκαθάρισε όμως ότι τον βρίσκει αντίθετο τόσο τον ίδιο όσο και τον tour operator Sunvil, ο οποίος διαφοροποιείται από τον μαζικό τουρισμό και δραστηριοποιείται στον τουρισμό ποιότητας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. κ der Parthog η πολιτική αυτή είναι που οδηγεί τον Sunvil και άλλους εξειδικευμένους tour operators που διαχειρίζονται μία ποιοτική πελατεία να αποχωρούν από προορισμούς που οι μεγάλοι tour operators έχουν καταστήσει προορισμούς μαζικού τουρισμού. Χαρακτηριστικά ο κ. κ der Parthog ανέφερε ότι «Πρέπει να διευκρινίσω ότι είμαστε [ο Sunvil] μία μικρή εταιρία που εξειδικευόμαστε σε ποιοτική πελατεία η οποία αναζητάει πιο ήσυχους και λιγότερο εμπορευματοποιημένους προορισμούς. Αυτό το γεγονός διαφωτίζει τον λόγο για τον οποίο ο Sunvil αποσύρθηκε από την Ζάκυνθο».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024