Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝΔ: Ανυπαρξία τουριστικής πολιτικής

ΝΔ: Ανυπαρξία τουριστικής πολιτικής

Για ανυπαρξία τουριστικής πολιτικής κάνει λόγο ο υπεύθυνος της Νέας Δημοκρατίας για τον κλάδο ΕΟΤ-Τουρισμός, βουλευτής Ευβοίας Αναστάσιος Λιάσκος, με αφορμή τις δηλώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ‘Ελληνικά Τουριστικά […]

Για ανυπαρξία τουριστικής πολιτικής κάνει λόγο ο υπεύθυνος της Νέας Δημοκρατίας για τον κλάδο ΕΟΤ-Τουρισμός, βουλευτής Ευβοίας Αναστάσιος Λιάσκος<...>, με αφορμή τις δηλώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας 'Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.', για την αξιοποίηση της 'προίκας' του ΕΟΤ που ξεπερνάει τα 3 τρισ. δρχ.
Ο κ. Λιάσκος επισημαίνει ότι: "ήταν απαραίτητη η δημιουργία μίας νέας Ανωνύμου Εταιρίας του Δημοσίου για να μάθουμε ότι η προηγούμενη που είχε ιδρυθεί το 1998 με τον Νόμο 2636/98 απέτυχε το έργο της;".
Επιπρόσθετα, ο υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού της Ν.Δ., υπογραμμίζει ότι το Δ.Σ. της ΕΤΑ<.> με γενικόλογες εξαγγελίες και χωρίς χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και με αναμονή της ελεύσεως του "Μεσσία", προχωρά στην καταγραφή με ένα νέο "ψυχαγωγικό πρότυπο".
Τέλος, ο εν λόγω βουλευτής τονίζει ότι, "αντί οι νέοι Σύμβουλοι να απολογούνται για τα τεράστια κεφάλαια που άφησαν ανεκμετάλλευτα από το δεύτερο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (απορροφητικότητα 36%), προσπαθούν με αόριστες επαναλαμβανόμενες, με γενικότητες, εξαγγελίες, να καλλιεργήσουν ψευδαισθήσεις".

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024