Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟλοκληρώνεται σήμερα η ψηφοφορία για τα βραβεία τουρισμού

Ολοκληρώνεται σήμερα η ψηφοφορία για τα βραβεία τουρισμού

Ψηφίστε σήμερα τελευταία ημέρα για τα «Philoxenia Tourism Awards».

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη, η ψηφοφορία για τα βραβεία τουρισμού «Philoxenia Tourism Awards». Η προθεσμία παρατάθηκε μέχρι το τέλος του μήνα μετά το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού να ψηφίσει τους καλύτερους του ελληνικού τουρισμού και να μετάσχει στην κλήρωση πολλών ταξιδιών.

Τα «Philoxenia Tourism Awards» διοργανώνονται για πρώτη φορά φέτος από την Helexpo στο πλαίσιο της πολιτικής της να συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού Τα βραβεία αποτελούν μία ακόμη καινοτομία της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 16 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2006.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών και των καλύτερων ελληνικών ξενοδοχείων είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, θα λάβουν μέρος στην κλήρωση πολλών ταξιδιών στα βραβευμένα ξενοδοχεία. Η κλήρωση θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου 2006 στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής βράβευσης των καλύτερων του ελληνικού τουρισμού.

Τα βραβεία που θα χορηγηθούν φέτος καλύπτουν δύο κατηγορίες. Στην κατηγορία «καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί» θα γίνουν, μεταξύ άλλων, ψηφοφορίες για τον αγαπημένο παραθαλάσσιο προορισμό, τον αγαπημένο ορεινό ή εξοχικό προορισμό καθώς και τον αγαπημένο αστικό προορισμό στην Ελλάδα. Aλλες κατηγορίες βραβείων περιλαμβάνουν τον πιο ρομαντικό προορισμό ή το φιλικότερο προορισμό για οικογένειες με παιδιά, την ομορφότερη παραλία ή τον ομορφότερο παραδοσιακό οικισμό, το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο αλλά και τον αγαπημένο τουριστικό προορισμό στο εξωτερικό.

Στην κατηγορία «καλύτερα ξενοδοχεία» μπορεί να ψηφίσει κανείς για το αγαπημένο αστικό, παραθεριστικό ή εξοχικό ξενοδοχείο, το πιο πολυτελές ή πιο ρομαντικό ξενοδοχείο, το φιλικότερο ξενοδοχείο για οικογένειες με παιδιά, το καλύτερο ξενοδοχειακό spa, το καλύτερο ξενοδοχειακό εστιατόριο κοκ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024