Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέοι κανονισμοί της Ε. Ενωσης για τα αεροδρόμια

Νέοι κανονισμοί της Ε. Ενωσης για τα αεροδρόμια

Η Ε.Ε. επιβάλλει καινούρια μέτρα ασφαλείας από της 6 Νοεμβρίου 2006, σχετικά με το περιεχόμενο των χειραποσκευών, στο θάλαμο των επιβατών στο αεροπλάνο. Τα μέτρα αυτά ισχύουν για όλες τις […]

Η Ε.Ε. επιβάλλει καινούρια μέτρα ασφαλείας από της 6 Νοεμβρίου 2006, σχετικά με το περιεχόμενο των χειραποσκευών<...>, στο θάλαμο των επιβατών στο αεροπλάνο.

Τα μέτρα αυτά ισχύουν για όλες τις αεροπορικές εταιρείες από και προς όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Όλα τα υγρά θα πρέπει να μεταφέρονται σε μπουκαλάκια των 100 ml τοποθετημένα σε διάφανη πλαστική σακούλα χωρητικότητας 1λίτρου ( 20 cm x 20 cm). Υγρά τζέλ, κρέμες, αποσμητικά, νερό, οδοντόκρεμες, λοσιόν, λάδι, σούπες, κρεμοσάπουνα, αναψυκτικά κ.α.

Εκτός της σακούλας θα επιτρέπονται:

  1. Παιδικές τροφές
  2. μακα απαραίτητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού , που θα πρέπει να συνοδεύονται είτε από ιατρική συνταγή είτε από απόδειξη αγοράς.

Κάτα την επιβίβαση θα ελέγχονται ξεχωριστά:

  1. τρονικός υπολογιστής
  2. άλες φωτογραφικές μηχανές
  3. πλαστική σακούλα
  4. Οι παιδικές τροφές
  5. Τα φάρμακα
  6. Πανωφόρια

Όσο αφορά στις αγορές στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών, η αγορά υγρών και ποτών θα είναι ελεύθερη ενώ η μεταφορά τους θα γίνεται σε διάφανη συσκευασία που θα σφραγίζεται από τα καταστήματα και θα φέρει σε εμφανή σημείο την απόδειξη αγοράς. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να το αποχωριστεί ή να απαλλαγεί από την κατοχή του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024