Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνάκληση σήματος ΕΟΤ από το ξενοδοχείο στην Κέρκυρα
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Ανάκληση σήματος ΕΟΤ από το ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

Σε προσωρινή ανάκληση του ειδικού σήματος λειτουργίας του ΕΟΤ από το ξενοδοχείο Louis Corkyra Beach, προχώρησε η περιφερειακή υπηρεσία τουρισμού Ιονίων Νησιών μετά από σχετική εντολή της υπουργού τουριστικής ανάπτυξης κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά. Υπενθυμίζεται ότι στο ξενοδοχείο αυτό βρήκαν τραγικό δύο παιδιά από τη Μεγάλη Βρετανία ενώ κοιμόντουσαν…

Σε προσωρινή ανάκληση του ειδικού σήματος λειτουργίας του ΕΟΤ από το ξενοδοχείο Louis Corkyra Beach, προχώρησε η περιφερειακή<...> υπηρεσία τουρισμού Ιονίων Νησιών μετά από σχετική εντολή της υπουργού τουριστικής ανάπτυξης κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά. Υπενθυμίζεται ότι στο ξενοδοχείο αυτό βρήκαν τραγικό θάνατο δύο παιδιά από τη Μεγάλη Βρετανία ενώ κοιμόντουσαν.

Η ανάκληση του ειδικού σήματος θα ισχύσει μέχρι να εκδοθεί το πόρισμα της έρευνας που διεξάγεται από τις αρμόδιες αρχές για τα αίτια θανάτου των δύο ανήλικων Βρετανών τουριστών, ενώ σε περίπτωση που από το σχετικό πόρισμα προκύψουν ευθύνες σε βάρος της ξενοδοχειακής επιχείρησης, τότε η ανάκληση του ειδικού σήματος λειτουργίας, θα είναι οριστική.

Σε δήλωσή της η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το τραγικό γεγονός του θανάτου των δύο παιδιών από τη Βρετανία στην Κέρκυρα, μας έχει συγκλονίσει όλους κι εμένα προσωπικά. Ως Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης είμαι αποφασισμένη να ρίξω άπλετο φως στο τραγικό αυτό γεγονός. Οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε γεγονότα τα οποία αμαυρώνουν τον ελληνικό τουρισμό και δυσφημούν την χώρα μας. Στην απόδοση ευθυνών οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι. Θα εξαντλήσουμε όλα τα όρια της αυστηρότητας.

Με απόφασή μου ανακλήθηκε προσωρινά το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου μέχρι την έκδοση του σχετικού πορίσματος και εφόσον οι έρευνες οδηγήσουν σε καταλογισμό ευθυνών η ανάκληση του ειδικού σήματος λειτουργίας θα είναι οριστική. Ως πολιτεία, οφείλουμε να προστατεύσουμε με κάθε μέσο τον τουρισμό μας και τα 16 εκατομμύρια των πολιτών οι οποίοι τιμούν τη χώρα μας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024