Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

`Αμεση βοήθεια στη θάλασσα με ένα τηλεφώνημα

Δημήτρης Σταθόπουλος - 03 November 2006, 00:00

Η εμπειρία έχει δείξει ότι ένα ικανό πλήρωμα και ένα καλο-συντηρημένο σκάφος δεν αρκούν για να αποφευχθεί μία βλάβη<...>

ή μία σοβαρότερη ζημιά. Όπως στο δρόμο έτσι και στην θάλασσα η δυνατότητα παροχής άμεσης βοήθειας σε κατάσταση ανάγκης είναι εκείνη που πραγματικά κάνει ένα ταξίδι επαγγελματικό ή αναψυχής ξένοιαστο και απολαυστικό.

Η seaSOS είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία που ήρθε να καλύψει αυτή την χρόνια ανάγκη για θαλάσσια αρωγή. Με έμπειρα πληρώματα και ικανούς μηχανικούς αλλά και ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις περιοχές του Αργοσαρωνικού, Σποράδων, Κυκλάδων, Επτανήσων και Κρήτης με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα με τη μορφή ετήσιας συνδρομής σε ιδιοκτήτες μηχανοκίνητων (cruisers), ιστιοπλοϊκών ή φουσκωτών αλλά και εταιρειών ενοικίασης σκαφών, μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη είτε αφορά την τεχνική υποστήριξη, είτε μεταφορά, καυσίμων, ανταλλακτικών ή άλλων προμηθειών και εφοδίων, είτε ρυμούλκυση σκάφους ή έκτατη μεταφορά επιβατών. Επιπλέον, προσφέρει πλήθος πρόσθετων υπηρεσιών ικανών να κάνουν την ενασχόληση με το σκάφος και τη θάλασσα πιο εύκολη, ευχάριστη και ασφαλή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top