Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διημερίδα για την καινούρια έκδοση του ISO 9000:2000 για τους συμβούλους επιχειρήσεων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Σεπτέμβριος 2000, 00:00

Στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2000, η TUV<.> Austria Hellas μέλος του TUV Austria Group διοργανώνει στην Αθήνα<...>, στο ξενοδοχείο Holiday inn<.>

, ενημερωτική διημερίδα για τις εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Εισηγητής στη διημερίδα θα είναι ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Πιστοποιήσεων Συστημάτων Ποιότητας του TUV Austria Group και καθηγητής των Πολυτεχνείων του Innsurg και της Βιέννης Dr. Walter Schebesta. Η γλώσσα της διεξαγωγής της διημερίδας θα είναι Αγγλικά, ενώ στους συμμετέχοντες εκτός των βασικών σημείων της εισήγησης του Dr. Schebesta, θα δοθεί επιπλέον και ένας αναλυτικός οδηγός ερμηνείας των απαιτήσεων του Draft Standard (Guide for the interpetation of the requirements of the Draft Standard) έκδοση του TUV Austria Group.
Κατά τη διάρκεια της διημερίδας ειδικό βάρος θα δοθεί στην οικοδόμηση Συστημάτων Ποιότητας προσαρμοσμένων στις νέες απαιτήσεις τεκμηρίωσης, στην παρουσίαση των βασικών διαφορών με την ισχύουσα σειρά ISO 9000:1994 καθώς επίσης και στις μεθόδους προσαρμογής των υπαρχόντων Συστημάτων στις νέες συνθήκες.
Η παρουσίαση της ανάπτυξης Συστημάτων προσανατολισμένων στη Διεργασία, βάσει των απαιτήσεων της νέας σειράς ISO 9000:2000, θα στηριχθεί σε αναλυτικά παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων.
Παράλληλα, θα αναφερθούν και οι βασικές αρχές επιθεώρησης των Συστημάτων Ποιότητας βάσει του νέου προτύπου από την οπτική γωνία των φορέων πιστοποίησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top