Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠολυτελής και εκσυγχρονισμένη μεταφορά από την ΔΑΝΕ

Πολυτελής και εκσυγχρονισμένη μεταφορά από την ΔΑΝΕ

Συνθήκες κρουαζιέρας και ηλεκτρονική έκδοση των εισιτηρίων υπόσχεται στους ταξιδιώτες της η ναυτιλιακή εταιρία ΔΑΝΕ, μετά την πρόσφατη αγορά του οχηματαγωγού – επιβατηγού ‘Λίνδος’. Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας κ. Κούκουλας […]

Συνθήκες κρουαζιέρας και ηλεκτρονική έκδοση των εισιτηρίων υπόσχεται στους ταξιδιώτες της η ναυτιλιακή εταιρία ΔΑΝΕ<.>, μετά<...> την πρόσφατη αγορά του οχηματαγωγού – επιβατηγού 'Λίνδος'.
Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας κ. Κούκουλας τόνισε μεταξύ άλλων ότι τόσο η απόκτηση του νέου πλοίου όσο και ο επικείμενος εκσυγχρονισμός του πλοίου 'Πάτμος', το οποίο έχει φτάσει την ηλικία των 27 ετών, εντάσσονται στο πλαίσιο των προσπαθειών εξυγίανσης της εταιρίας.
Η ΔΑΝΕ αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική εμπορικής ευελιξίας της, μέσω ηλεκτρονικών τρόπων έκδοσης και πώλησης εισιτηρίων, αλλά και μέσω της ενιαίας μορφής στην εκπροσώπηση με τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου, την ΝΕΛ, την ΑΝΕΚ, και τη ΛΑΝΕ.
Ακόμη από την πλευρά της εταιρίας δίνεται άμεση προτεραιότητα στη δραστηριοποίηση της στην περιοχή Δωδεκανήσων-Τουρκίας, καθώς 'τα παράλια της Τουρκίας παρουσιάζουν για τα Δωδεκάνησα την ίδια δυναμική με αυτήν που παρουσιάζει η Αττική για τις Κυκλάδες', όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας.
Ο κ. Κούκουλας υπογράμμισε, ωστόσο, ότι ο χρόνος που απαιτείται για την έκδοση διαβατηρίων αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ Τουρκίας-Δωδεκανήσων. Το συγκεκριμένο ζήτημα προκάλεσε και το ναυάγιο της σύνδεσης Σάμου-Τσεσμέ, την οποία σχεδίαζε για το φετινό καλοκαίρι η εταιρία.
Πάντως, ο κ. Κούκουλας διαβεβαίωσε ότι από πλευράς υπουργείων υπάρχει η συνειδητοποίηση του σχετικού προβλήματος και μάλιστα επεσήμανε ότι αποτελεί θέμα χρόνου η δραστηριοποίηση της εταιρίας στην περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024