Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΛύθηκε η διένεξη μεταξύ MFD και ΠΝΟ

Λύθηκε η διένεξη μεταξύ MFD και ΠΝΟ

Δόθηκε τέλος στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που είχε ως αποτέλεσμα το ‘δέσιμο’ των σκαφών της Minoan Flying Dolphins και της θυγατρικής της Hellas Ferries. Η ΠΝΟ με […]

Δόθηκε τέλος στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που είχε ως αποτέλεσμα το 'δέσιμο' των σκαφών<...> της Minoan<.> Flying Dolphins και της θυγατρικής της Hellas Ferries. Η ΠΝΟ<.> με ομόφωνη απόφασή της ανέστειλε τις κινητοποιήσεις της από εχθές το μεσημέρι αφού η εταιρία "Μινωϊκές Γραμμές" δέχθηκε να καταβάλλει στους ναυτεργάτες τα δεδουλευμένα του Αυγούστου.
Ο αντιπρόεδρος της MFD κ. Παντελής Σφηνιάς εκφράζοντας τη θέση της εταιρίας ανέφερε ότι "Αν και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας ως προς τα οφειλόμενα, στο όνομα της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, θα πληρώσουμε όλα όσα απαιτούν οι ναυτικοί".
Από τη μεριά του ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστος Παπουτσής επεσήμανε ότι "Οι πολίτες και τα νησιά δεν έπρεπε να πληρώνουν αυτή τη διαφωνία".
Μετά τη λήξη των κινητοποιήσεων από εχθές το απόγευμα πραγματοποιούνται κανονικά πλέον τα δρομολόγια της MFD και της θυγατρικής της Hellas Ferries προς τα νησιά του Αιγαίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024