Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαBrussels Airlines το όνομα της νέας εταιρίας

Brussels Airlines το όνομα της νέας εταιρίας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Στη δημιουργία μιας νέας αεροπορικής εταιρίας, με την ονομασία Brussels Airlines, ανταποκρινόμενης πλήρως στις ανάγκες της αγοράς, αλλά και των ταξιδιωτών χαμηλού κόστους, κατέληξε η προ λίγων […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Στη δημιουργία μιας νέας αεροπορικής εταιρίας, με την ονομασία Brussels Airlines, ανταποκρινόμενης πλήρως στις ανάγκες της αγοράς, αλλά και των ταξιδιωτών χαμηλού κόστους, κατέληξε η προ λίγων μηνών<...>συγχώνευση των εταιριών SN Brussels Airlines και Virgin Express, όπως ανακοινώθηκε χτες σε συνέντευξη τύπου στο χώρο του αεροδρομίου Βρυξελλών. Οι υπηρεσίες της νέας αεροπορικής εταιρίας είναι διαθέσιμες ήδη από σήμερα προς πώληση, ενώ η πρώτη πτήση της εταιρίας έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαρτίου 2007.

Το νέο όνομα της εταιρίας αντικατοπτρίζει τις δραστηριότητες της Brussels Airlines, καθώς από τη βάση της στο αεροδρόμιο Βρυξελλών η εταιρία συνδέει την πρωτεύουσα της Ευρώπης με περισσότερους από 50 ευρωπαϊκούς προορισμούς, προσφέροντας παράλληλα συνδέσεις και με υπερατλαντικά δίκτυα.

Το δε λογότυπο της εταιρίας, με τον μοναδικό σχεδιασμό του γράμματος `b` συμβολίζει αφενός τις Βρυξέλλες και το Βέλγιο, και αφετέρου – από πλευράς γραφικών – το εκτεταμένο δίκτυο της εταιρίας και τα φώτα εδάφους σε έναν διάδρομο αεροδρομίου.

Το μπλε χρώμα του υπενθυμίζει τις αξίες στην φιλοσοφία λειτουργίας της SN Brussels Airlines, ενώ το κόκκινο χρώμα προέρχεται από την Virgin Express και την πίστη της στις υπηρεσίες χαμηλού κόστους. Στον αεροπορικό χώρο, εξάλλου, το μπλε συμβολίζει την αξιοπιστία και την επιβεβαίωση, ενώ το κόκκινο τη νεότητα και το δυναμισμό.

Το νέο όνομα της εταιρίας θα παρουσιαστεί στο κοινό του Βελγίου μέσω ενός τηλεοπτικού σποτ, ενώ στην Ευρώπη με μία καμπάνια, που θα ξεκινήσει από τις αρχές του ερχόμενου Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι μέχρι και τις 24 Μαρτίου 2006 οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τα brand names `SN Brussels Airlines` και `Virgin Express`.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024