Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επτά πεδία κοινού ενδιαφέροντος

Υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΞΕΕ και ΤΕΕ

Δώρα Σγάρτσου - 08 November 2006, 00:00

Μνημόνιο συνεργασίας σε επτά κρίσιμα κοινού ενδιαφέροντος πεδία για τον ξενοδοχειακό και τον τεχνικό κόσμο της χώρας, υπέγραψαν χτες ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ), κ. Γεράσιμος Λ. Φωκάς και ο κ. Γιάννης Αλαβάνος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ)...

Μνημόνιο συνεργασίας σε επτά κρίσιμα κοινού ενδιαφέροντος πεδία για τον ξενοδοχειακό και τον τεχνικό κόσμο της χώρας, υπέγραψαν χτες ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ), κ. Γεράσιμος Λ. Φωκάς<...>

και ο κ. Γιάννης Αλαβάνος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά στρατηγικής σημασίας συμφωνίες που συνάπτει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο για στενότερη επαφή και κοινές πρωτοβουλίες με επαγγελματικούς, δημόσιους και αυτοδιοικητικούς φορείς, οι οποίοι με το κύρος, την αξιοπιστία και το θεσμικό τους ρόλο διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο για την αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού.

Η συγκεκριμένη συνεργασία με το ΤΕΕ, που αποτελεί τον σύμβουλο της Πολιτείας για τεχνικά θέματα, αποσκοπεί στην ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών σε μια σειρά καθοριστικών θεμάτων σχεδιασμού και λειτουργίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
Τα δυο Επιμελητήρια θα συνεργαστούν σε ζητήματα χωροταξικού-πολεοδομικού σχεδιασμού, προστασίας του περιβάλλοντος από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς, οργάνωσης και λειτουργίας των Μεταφορών στη χώρα μας, εκπόνησης τουριστικών προτύπων ποιότητας, κατάθεσης προτάσεων για τη διασφάλιση των χρηματοδοτήσεων κοινοτικών προγραμμάτων αλλά και σε άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top