Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΓεύμα Πετραλιά με εκπροσώπους φορέων στο Madame Tussaud

Γεύμα Πετραλιά με εκπροσώπους φορέων στο Madame Tussaud

Επίσημο γεύμα στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussaud παρέθεσε την Τρίτη, η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε Έλληνες και Βρετανούς εκπροσώπουςφορέων του τουρισμού, παρουσία και του αρχιεπισκόπου Θυατείρων […]

Επίσημο γεύμα στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussaud παρέθεσε την Τρίτη, η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε Έλληνες και Βρετανούς εκπροσώπους<...>φορέων του τουρισμού, παρουσία και του αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Γρηγορίου.

Στην ομιλία της η υπουργός ανακοίνωσε ότι στις 20 Νοεμβρίου θα γίνουν από τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή τα αποκαλυπτήρια των κέρινων ομοιωμάτων του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Παράλληλα έκανε αναφορά στην τουριστική πολιτική που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση αλλά και στην νέα διαφημιστική καμπάνια του υπουργείου με το μήνυμα «Explore your senses in Greece» και δήλωσε ότι «Τώρα δουλεύουμε για να μεταμορφώσουμε την Αθήνα σε ένα σημαντικό κέντρο για τον συνεδριακό τουρισμό. Στην Ελλάδα όλες οι μορφές τουρισμού έχουν τεράστια δυναμική».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024