Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στο Ιράκ θα «πετάει» η Austrian Airlines από Δεκέμβριο

Δημήτρης Σταθόπουλος - 13 November 2006, 00:00

Η Austrian Airlines είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που θα αρχίσει τακτικά δρομολόγια προς το Ιράκ. Ειδικότερα από τις 11 Δεκεμβρίου 2006 θα πραγματοποιεί<...>

πτήσεις προς την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, Ερμπίλ(Erbil), που έχει πληθυσμό περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, δύο φορές την εβδομάδα.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη κουρδική πόλη Ερμπίλ, που εξελίσσεται σε οικονομικό κέντρο στο βόρειο  Ιράκ, θεωρείται ως ασφαλή ‘πύλη’ στη χώρα, ενώ παρέχει εύκολη πρόσβαση στη Μοσούλη (Mosul), το Κιρκούκ(Kirkuk) και τη Σαλαμανίγια (Sulaymaniyah).

Όπως ανέφερε ο κ. Γιόσεφ Μπέργκερ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, ο νέος αυτός προορισμός θεωρείται “ορόσημο” για την ανάπτυξη του δικτύου πτήσεων της Austrian Airlines. Για μία ακόμη φορά δίνεται η ευκαιρία στην εταιρία να υπογραμμίσει την πρωτοπορία και την έμφαση για εξειδίκευση στις υπηρεσίες προς Ανατολική Ευρώπη, Μέση και Απω Ανατολή.

Με τις πτήσεις προς Αίγυπτο, Ιράν, Ιορδανία, Συρία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η Austrian αποτελεί τον υπ’ αριθμόν τρία αερομεταφορέα της Ευρώπης, όσον αφορά στις πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top