Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ανανεωμένη η Expro 2007

Δημήτρης Σταθόπουλος - 14 Νοέμβριος 2006, 00:00

Με ρεκόρ συμμετοχών και σύγχρονη εκθεσιακή αντίληψη θα πραγματοποιηθεί η 14η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού<...>

Εξοπλισμού EXPRO 2007, στο εκθεσιακό κέντρο Ε.Κ.Ε.Π. (12o χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας), από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου.

Η EXPRO, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για το σύνολο των επαγγελματιών του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, συγκεντρώνει κάθε χρόνο σταθερά περισσότερους εκθέτες -ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα του ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού. Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές εκθετών ξεπερνούν κάθε προηγούμενο- αναμένεται ότι τα περίπτερα θα φτάσουν σε αριθμό τα 300- και η αυξημένη ζήτηση ώθησε τη Διοίκηση της EXPRO AE να αξιοποιήσει και το τέταρτο επίπεδο του ΕΚΕΠ και όχι μόνο των τριών επιπέδων, όπως συνέβαινε στις προηγούμενες διοργανώσεις της έκθεσης.

Τα περίπτερα των εκθετών θα καταλάβουν το 50% του τέταρτου επιπέδου και ο υπόλοιπος χώρος θα φιλοξενήσει για μια ακόμη χρονιά το Φεστιβάλ Μαγειρικής Τέχνης και Ζαχαροπλαστικής. Πρόκειται για την παράλληλη με την EXPRO εκδήλωση,  η οποία έχει γίνει θεσμός για τους σπουδαστές και τους καθηγητές (chefs) των αντίστοιχων τουριστικών σχολών της χώρας. Επί τρεις ημέρες η καταξιωμένη και η επόμενη γενιά των chefs θα αναδείξουν για πέμπτη συνεχή χρονιά τις περίτεχνες και άκρως δελεαστικές γαστρονομικές τους προτάσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top