Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Δημήτρης Σταθόπουλος - 14 Νοέμβριος 2006, 00:00

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ζακύνθου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ξενοδόχων του νησιού διοργανώνουν κοινή συνέντευξη τύπου<...>

με θέμα «Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού στη Ζάκυνθο», η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2006 και ώρα 12:00 στην αίθουσα «Νικόλαος Γερμανός C».

Η εν λόγω Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στα πλαίσια της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA η οποία διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου 2006.

Στη Συνέντευξη θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε σχετικά με τις Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού στο νησί μας.  Πιο συγκεκριμένα, θα αναλυθούν οι ειδικές δραστηριότητες που μπορεί κάθε επισκέπτης να απολαύσει στη Ζάκυνθο, όπως ιστιοπλοΐα, ιππασία, καταδύσεις, περπάτημα, αλλά και τένις.

Παράλληλα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον οικολογικό χαρακτήρα που μπορεί να έχει μια επίσκεψη στο νησί ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας Caretta-Caretta, καθώς και στον προσκυνητικό/θρησκευτικό τουρισμό αφού στο νησί υπάρχουν δεκάδες μοναστηριακοί «θησαυροί».

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top