Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αντιδρούν οι συνταξιούχοι της ΟΑ για την ανάμειξη των Βρετανών

Θοδωρής Κουμέλης - 30 Ιούνιος 1999, 00:00

Την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για την τύχη της Ολυμπιακή<.>

ς εκφράζουν τα μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Αεροπορικών Επιχειρήσεων με επίσημη επιστολή τους προς τον Τύπο.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον εθνικό αερομεταφορέα σχετικά με την απόφαση του υπουργού Μεταφορών, για την ανάληψη της διοίκησης της ΟΑ από ξένο μάνατζερ και εκφράζει την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό του για το μέλλον του εθνικού αερομεταφορέα.
Θεωρούμε ότι: Η όποια τύχη της ΟΑ, πέραν των συναισθηματικών δεσμών που έχουν οι συνταξιούχοι οι οποίοι έδωσαν τα καλύτερα τους χρόνια, για να γίνει η ΟΑ εταιρία των 5 ηπείρων, θα έχει καθοριστική επίπτωση στην πορεία του επικουρικού μας ταμείου, δεδομένου ότι η ΟΑ είναι ο μεγαλύτερος αιμοδότης του ΤΕΑΠΑΕ, λόγω των 6.500 εργαζομένων-ασφαλισμένων.
Για όλα τα παραπάνω το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
1) Ζητάμε συμμετοχή των εκπροσώπων μας σε όλες τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν σχετικά με το μέλλον της ΟΑ.
2) Ζητάμε άμεση συνάντηση με τον υπουργό Συγκοινωνιών για να συζητήσουμε τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ΤΕΑΠΑΕ, η οποία έχει άμεση επίπτωση και στους εν ενεργεία υπαλλήλους όλων των αεροπορικών εταιριών.
3) Την συμμετοχή εκπροσώπων μας σε όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της ΟΑ.
Τελειώνοντας, εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για τα τεκταινόμενα στον εθνικό αερομεταφορέα και δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε απαθείς σε λύσεις που θα απεργάζονται το μέλλον της ΟΑ, υποσκάπτοντας παράλληλα και την βιωσιμότητα του ΤΑΕΠΑΕ».

Να σημειώσουμε ότι ο Σύνδεσμος εκπροσωπεί 7.500 συνταξιούχους, πρώην υπαλλήλους της Ολυμπιακής και των ξένων αεροπορικών εταιριών σε ολόκληρη τη χώρα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top