Τελευταία νέα

Κύκνειο άσμα για τα Concorde

Ένα αεροπλάνο τύπου Concorde της Air France πέταξε την Πέμπτη από τη Νέα Υόρκη. Αυτή η πτήση λέγεται ότι θα είναι και η τελευταία των θρυλικών Concorde. Μετά το ατύχημα […]

Ένα αεροπλάνο τύπου Concorde<.> της Air France πέταξε την Πέμπτη από τη Νέα Υόρκη<...>. Αυτή η πτήση λέγεται ότι θα είναι και η τελευταία των θρυλικών Concorde. Μετά το ατύχημα στις 25 Ιουλίου, οι Αεροπορικές Αρχές ακύρωσαν τις άδειες πτήσεων αυτών των αεροσκαφών. Όμως μετά από το ξαφνικό ατύχημα ένα αεροπλάνο Concorde της Air France βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και έπρεπε να γυρίσει πίσω. Έτσι μετά από εξονυχιστικούς έλεγχους το αεροπλάνο πήρε της άδεια πτήσεως και γύρισε στο αεροδρόμιο του στο Charles de Gaulle στο Παρίσι.
Η άδεια της πτήσης δεν επέτρεπε επιβάτες και έτσι το αεροπλάνο γύρισε στην βάση του με τέσσερα άτομα προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων του κυβερνήτη και συγκυβερνήτη και δύο μηχανικών. Παρόλα αυτά, η Air France δηλώνει ότι θα ξαναγίνουν πτήσεις με Concorde την επόμενη Άνοιξη. Σύμφωνα όμως με την γνώμη ειδικών τα έξοδα για τις επισκευές των Concorde, που είναι όλα γερασμένα, είναι τόσο μεγάλα που μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024