Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο Westin στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας

Νέο ξενοδοχείο Westin στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας

Η εταιρία Starwood Hotels & resorts Worldwide Inc. ανοίγει ένα νέο ξενοδοχείο, το Westin Rotterdam, το οποίο θα είναι το τρίτο ξενοδοχείο της εταιρίας στην Ολλανδία. Το Westin Rotterdam βρίσκεται […]

Η εταιρία Starwood<.> Hotels & resorts Worldwide Inc. ανοίγει ένα νέο ξενοδοχείο<...>, το Westin Rotterdam, το οποίο θα είναι το τρίτο ξενοδοχείο της εταιρίας στην Ολλανδία.
Το Westin Rotterdam βρίσκεται στην καρδιά της επιχειρηματικής και οικονομικής περιοχής του Ρότερνταμ και τα 231 δωμάτια του, βρίσκονται απέναντι από τον κεντρικό σταθμό της πόλης, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες του να έχουν πρόσβαση σε τρένα υπερταχείες για τις Βρυξέλλες, το αεροδρόμιο του Schiphol και το Άμστερνταμ. Επίσης, το ξενοδοχείο συνδέεται με αερογέφυρα με το εμπορικό κέντρο 'De Doelen'.
Το Westin Rotterdam είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη που παρέχει το 'Heavenly Bed' σε όλα τα δωμάτια και σουίτες του. Το 'Heavenly Bed' παρουσιάστηκε από την Westin τον περασμένο χρόνο στα ξενοδοχεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Westin 'Heavenly Bed' εκφράζει ένα ειδικό σχεδιασμένο στρώμα και μαξιλάρι, υψηλής ποιότητας κουβέρτες και λινά σεντόνια, κατάλευκο κουβερλί και πέντε μεγάλου μεγέθους μαξιλάρια.
Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης 6 μοντέρνες αίθουσες συνεδριάσεων και ένα εστιατόριο.
'Είμαστε περήφανοι για αυτό το ξενοδοχείο που προστέθηκε στην ομάδα ξενοδοχείων Westin στην Ολλανδία, συνεχίζοντας την συνεχή προσπάθεια μας για να εξαπλώσουμε στη Ευρώπη τα Westin.', ανέφερε ο κ. Roeland Vos πρόεδρος της Ευρώπης για την εταιρία Starwood. 'Φέτος ονομάσαμε Westin εννέα ιστορικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε, να δώσουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να γευτούν την μοναδική φιλοξενία των Westin σε προορισμούς 'κλειδιά' και το Ρότερνταμ είναι άλλα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση', πρόσθεσε ο κ. Vos.
Μαζί με αυτό το ξενοδοχείο, η εταιρία διαθέτει 15 ξενοδοχεία Westin σε όλη την Ευρώπη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024