Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά Πάρκα‘Καταστροφή’ χαρακτηρίστηκε το Millennium Dome

‘Καταστροφή’ χαρακτηρίστηκε το Millennium Dome

Πρώτη φορά χαρακτηρίστηκε ως ‘καταστροφή’ το Millennium Dome από μέλος της Αγγλικής κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα, η υπουργός κ. Clare Short ανακοίνωσε ότι ‘ποτέ δεν μου άρεσε. Ξοδεύθηκε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο […]

Πρώτη φορά χαρακτηρίστηκε ως ‘καταστροφή’ το Millennium Dome<.> από μέλος της Αγγλικής κυβέρνησης<...>.
Πιο συγκεκριμένα, η υπουργός κ. Clare Short ανακοίνωσε ότι ‘ποτέ δεν μου άρεσε. Ξοδεύθηκε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο Αγγλικές λίρες από το δημόσιο χρήμα, αλλά τελικά ήταν μια καταστροφή’. Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Chris Smith δήλωσε ότι τα λεγόμενα της κυρίας Short ήταν μάλλον δίκαια. Επίσης, παραδέχθηκε ότι το υπουργικό συμβούλιο έχει διαφορετικές γνώμες για αυτή την επένδυση.
Το Millennium Dome φαίνεται να βρίσκεται πολύ μακριά από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Blair ότι θα είναι ‘ο καλύτερος χώρος για παραστάσεις πάνω στην γη’. Τώρα ο κ. Blair ψάχνει να βρει ‘κάποιον πάνω στη γη’ για να το ξεφορτωθεί όπως ήδη συζητιέται στην Αγγλία.
Ο αριθμός των επισκεπτών όλο και μειώνεται και το όλο ζήτημα έχει γίνει ‘πονοκέφαλος’ στον κ. Blair.
Σαν τελευταίος αγοραστής για 105 εκατ. αγγλικές λίρες είχε εμφανιστεί η Ιαπωνική εταιρία Nomura, η οποία όμως απέσυρε την πρόταση της γιατί όπως δήλωσε είχε οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα σχετικά με τους όρους της πώλησης.
Ακόμα και ο καινούργιος οικονομικός διευθυντής του Millennium Dome κ. David James ανέφερε ότι μάλλον δεν θα έπρεπε ποτέ να κτιστεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024