Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην Autohellas-Hertz ο Manos

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Σεπτέμβριος 2000, 00:00

Στην Autohellas-Hertz<.> πέρασε την περασμένη εβδομάδα η πλειοψηφία των μετοχών του ταξιδιωτικού οργανισμού<...> Manos<.>

. Μετά από την ολοκλήρωση των σχετικών ελέγχων θα πραγματοποιηθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Manos που θα ενισχύσει την ανάπτυξη του δικτύου της και των προϊόντων της.
Οι πωλήσεις της Manos έφθασαν τα 10,8 δισ. δρχ. το 1999, ενώ για το τρέχον έτος προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 12 δισ. δρχ. Από την άλλη πλευρά, ο κύκλος εργασιών της Autohellas για το 2000 αναμένεται να ξεπεράσει τα 24 δισ. δρχ., ο στόλος της τα 14.000 αυτοκίνητα και το δίκτυο τα 100 υποκαταστήματα.
Η Manos ιδρύθηκε από τον Μάνο Τσατσάκη το 1965, διαθέτει ένα δίκτυο 40 Manos Center σε όλη την Ελλάδα, η πλειοψηφία των οποίων δραστηριοποιείται με το σύστημα franchisees.
Πρόεδρος της εταιρίας Manos θα παραμείνει ο κ. Μάνος Τσατσάκης. Τα σχέδια των δύο εταιριών θα ανακοινωθούν μετά από την έγκριση της συμφωνίας από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την υπογραφή του τελικού συμφωνητικού.
Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Όμιλος εταιριών Manos είχε προβεί στην πώληση του εξειδικευμένου για Ελλάδα tour operator Manos Holidays στον Βρετανό tour operator Airtours (βλ. TDN

«Ο Airtours απέκτησε Έλληνα ‘specialist’»

.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top